Στοίχημα: Ανοιχτό το ματς στο Μπρεστ

10 Μαϊος 2020 13:58

To Κυριακάτικο (10/05) πρόγραμμα στο κουπόνι του στοιχήματος είναι πλούσιο, τηρουμένων των συνθηκών.


Το πρωτάθλημα Λευκορωσία έχει φτάσει αισίως στην 8η αγωνιστική και θα μας απασχολήσει εντόνως σήμερα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά για εσάς, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη winmasters. Ας περάσουμε στις αναλύσεις των αγώνων.

Κόντρα στο μομέντουμ
Στις 16:00, η Βιτέμπσκ υποδέχεται την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ για την 8η αγωνιστική της Vysshaya League.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 10 πόντων (3-1-3) και συντελεστή τερμάτων 6-8. Στις 26 Απρίλη ηττήθηκαν στην έδρα της Ίσλοχ με 2-0, ενώ την περασμένη Κυριακή υπέκυψαν εντός έδρας απέναντι στη Σλάβια Μοζίρ (2-3). Η Βιτέμπσκ επέστρεψε εντυπωσιακά από την ανάπαυλα και κατάφερε να ανατρέψει (προσωρινά) το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, με τέρματα των Γκουρένκο και Νικολαέσκου μέχρι το 65ο λεπτό, όμως η Σλάβια βρήκε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ. Άδικη ήττα για τη Βιτέμπσκ, που και την κατοχή της μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από την αντίπαλο της είχε. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια στο γήπεδό της είχε κάνει το 3/3, με το ίδιο σκορ (1-0)!

Η Σαχτιόρ από την πλευρά της προέρχεται από τρεις σερί νίκες και 10 γκολ ενεργητικό! Πέτυχε σπουδαίο διπλό (0-2) στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντινάμο Μπρεστ και 4 ημέρες μετά τη νίκησε ξανά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όμως το 4-2 δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Την περασμένη Κυριακή ήταν καταιγιστική εντός έδρας απέναντι στην Ίσλοχ, την οποία συνέτριψε με 4-0. Με αυτές τις νίκες ανέβηκε στους 11 πόντους (3-2-2) και την 7η θέση. Αήττητη μακριά από το γήπεδό της (2-1-0) δίχως να έχει δεχτεί τέρμα!

Η Σαχτιόρ είναι σαφώς σε καλύτερο φεγγάρι, όμως εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων είναι πολύ πιθανό οι παίκτες της να βγάλουν κούραση και η Βιτέμπσκ είναι ικανή να της δημιουργήσει προβλήματα. Θα πάμε κόντρα στο μομέντουμ και θα επιλέξουμε 1Χ, σε απόδοση 2.20.

Ρολάρει επιθετικά η ΜΠΑΤΕ

Στις 18:00, η Σμολεβίτσι φιλοξενεί την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Λευκορωσία.

Η Σμολεβίτσι έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, αγνοεί ακόμη τη χαρά της νίκης (0-3-4), με αποτέλεσμα να είναι προτελευταία στην κατάταξη. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της ηττήθηκε από την Ντινάμο Μινσκ εντός έδρας (1-3) και την τελευταία αγωνιστική από την Ενερτζέτικ εκτός (2-0).

Η ΜΠΑΤΕ ανεβάζει στροφές μετά το νωθρό ξεκίνημά της και αφού πήρε το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου (2-0 τη Σλάβια Μοζίρ στη ρεβάνς), λύγισε και τη Νέμαν Γκρόντνο εντός έδρας (3-1). 4-1-0 το ρεκόρ της στα 5 τελευταία παιχνίδια, έχει ανέβει στην 4η θέση με 13 βαθμούς και με νίκη σήμερα πιάνει κορυφή!

Η ΜΠΑΤΕ είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ρολάρει επιθετικά και η λογική λέει ότι θα βρει εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα σήμερα. Λόγω απόδοσης επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Σκοράρει και δέχεται η πρωταθλήτρια

Στις 20:00, η Ντινάμο Μπρεστ αντιμετωπίζει την Ντινάμο Μινσκ, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική.

Η πρωταθλήτρια Μπρεστ δεν πατάει καλά στο ξεκίνημα της σεζόν και με 10 πόντους συγκομιδή (3-1-3) βρίσκεται στη 10η θέση. Μετά από τρεις σερί ήττες, επέστρεψε στις επιτυχίες με εμφατικό τρόπο, αφού πέρασε άνετα από την έδρα της Μπελσίνα (0-3).

Η Ντινάμο Μινσκ βρίσκεται στη 13η θέση με 9 πόντους και τέρματα 10-8. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις ήττες. Ήταν τρομερά αναποτελεσματική εντός έδρας απέναντι στην πρωτοπόρο Σλατσκ και τιμωρήθηκε (1-2).

Εντελώς ανοιχτό μοιάζει το σημερινό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν πείθουν αγωνιστικά. Αμφότερες έχουν θέματα στην άμυνα και το ενδεχόμενο να δεχθούν από ένα γκολ σήμερα μοιάζει αρκετά πιθανό. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.91.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos