Οι... συνήθειες των Ντέρι και Σεϊναγιόεν μας στέλνουν ταμείο

16 Ιουλίου 2021 14:39

Ολυμπιακοί Αγώνες Πόλο: ό,τι χρειάζεται να ξέρεις!

633. Ίλβες - Σεϊναγιόεν (18:30)

Ξεκινάμε από την Α' Φινλανδίας. Η Ίλβες στο προηγούμενο κέρδισε, οριακά με 1-0, τη νεοφώτιστη Χάκα, ματς στο οποίο τραυματίστηκε ο πρώτος της σκόρερ Βερτάινεν και πιθανότατα θα λείψει απόψε. Θετικό στοιχείο το ότι μετράει 4 διαδοχικές εντός έδρας νίκες. Η Σεϊναγιόεν είναι από τις ομάδες που αποδίδουν καλύτερα εκτός απ' ότι εντός, μετρά 4 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το κοινό της (για όλες τις διοργανώσεις).

Προγνωστικό: Η Ίλβες είναι ισχυρή εντός, όμως προβλημάτισε στο προηγούμενο και θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο της σκόρερ. Η Σεϊναγιόεν τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας, ποντάρουμε στο 1.70 του διπλού με +0,25 ασιατικό χάντικαπ.622. Σάντος – Ιντεπεντιέντε (16/7 01:15)

646. Ντέρι - Σάμροκ Ρόβερς (21:45)

Διατηρεί διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού η Ντέρι (+9 βαθμοί) στην Πρέμιερ Ιρλανδίας, είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με μόλις μία ήττα στα 8 πιο πρόσφατα εντός (1-6-1), τα 7 από τα οποία είχαν σύνολο τερμάτων 2-3 (5 ισοπαλίες με σκορ 1-1). Η Σάμροκ Ρόβερς μοιράζεται την κορυφή με τη Σλίγκο, με το μεσοβδόμαδο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ να την αφήνει με πικρή γεύση, αφού κέρδισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας με 2-1, όμως τέθηκε εκτός γιατί είχε χάσει με 2-0 στο πρώτο ματς.

Προγνωστικό: Δε θα είναι εύκολη η έξοδος της Σάμροκ, αν πιάσει καλή απόδοση η Ντέρι, που χάνει σπάνια στην έδρα της. Θα πάμε με το... αγαπημένο σύνολο των γηπεδούχων, τα 2-3 γκολ, που βρίσκουμε σε απόδοση 1.99.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos