Στοίχημα: Πρεμιέρα με... στυλ για Μίντιλαντ - Δυάδα στο 3.70

16 Ιουλίου 2021 14:41

Με δύο παιχνίδια από το πρόγραμμα της Παρασκευής (16/07) ασχολείται σε στοιχηματικό επίπεδο το Betarades.gr. Το ένα από αυτά, από το οποίο προκύπτει και το "δυνατό" προγνωστικό της ημέρας, είναι το Μίντιλαντ - Οντένσε για την Α' Δανιας, και το δεύτερο  το Ίλβες -

Σεϊναγιόεν για την Α' Φινλανδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και να βρείτε τα καλύτερα online casino της ελληνικής αγοράς.

Προβάδισμα η έδρα

Ξεκινάμε από τη Δανία και τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, Μίντιλαντ - Οντένσε. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο την προηγούμενη σεζόν, έδωσαν μάχη μέχρι τέλους με την Μπρόντμπι και τελικά τερμάτισαν στο -1 από την κορυφή. Ξεκινούν τη φετινή χρονιά ως ένα από τα φαβορί για την "κούπα" και θέλουν να μπουν με το δεξί. Υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο Πρίσκε αποχώρησε και ως αντικαταστάτης του ήρθε ο Μπο Χέντρικσεν. Στα φιλικά προετοιμασίας επικράτησε των Μάλμε (2-1) και Σίγκμα Όλομουτς (2-1) και ηττήθηκε από τη Λεχ Πόζναν (3-2).

Η Οντένσε δεν ήταν σταθερή πέρσι, τερμάτισε εκτός πρώτης εξάδας και στα πλέι άουτ κατέληξε στην 9η θέση χωρίς να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα. Φέτος ελπίζει σε μία καλύτερη πορεία, έχει και αυτή νέο προπονητή στον πάγκο της, στον οποίο κάθεται πλέον ο Αντρέας Αλμ. Δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα μεταγραφικά, παρέμεινε αήττητη στα τρία φιλικά προετοιμασίας, νίκησε τις Νίσμπι (3-1), Φρέμαντ Άμαγκερ (7-0) και παραχώρησε ισοπαλία με την Μπρόντμπι (1-1).

Στοιχηματικά, η Μίντιλαντ έχει στόχο το πρωτάθλημα και θα ψάξει ένα δυναμικό ξεκίνημα. Η Οντένσε, από την πλευρά της, αποτελεί ερωτηματικό, μπορεί να κράτησε το μεγαλύτερο κομμάτι του κορμού της, αλλά η αποστολή της στο Χέρνινγκ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θεωρούμε ότι η έδρα έχει το προβάδισμα και πως η Μίντιλαντ να φτάσει σχετικά εύκολα στη νίκη. Θα πάμε με τον άσσο -1 (ασιατικό χάντικαπ) σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν στη Φινλανδία

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Ίλβες με την Σεϊναγιόεν. Η Ίλβες δεν έπιασε ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στη Χάκα, αλλά εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επιβλήθηκε με 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη, είχαν προηγηθεί η ισοπαλία με την Κότκα (1-1) και η νίκη απέναντι στην Ίντερ Τούρκου (2-1). Η Σεϊναγιόεν, από την πλευρά της, είχε δύσκολη αποστολή εκτός έδρας απέναντι στην Λάχτι, το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα με 2-1. Ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από δύο σερί νίκες απέναντι στην Μάριεχαμν (0-1, 3-0), μετά 11 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 5-2-4 και βρίσκεται στην 5η θέση.

Πάμε και στο προγνωστικό! Η Ίλβες θα επιδιώξει για μία ακόμη φορά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, απέναντι σε μία Σεϊναγιόεν που ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Μικρές οι διαφορές των δύο ομάδων, αναμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.88.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.σ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos