Στοίχημα: Σημεία "φωτιά" σε όλη την Ευρώπη - καρέ για ταμείο στο 14.22!

31 Ιουλίου 2021 12:44

Πλούσιο είναι το κουπόνι του Σαββάτου (31/07), καθώς σιγά-σιγά ξεκινούν δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το Betarades.gr έχει επιλέξει τέσσερα προγνωστικά σήμερα με ιδιαίτερη αξία που βρίσκετε με ελκυστικές αποδόσεις στην betshop. Θα αναλύσουμε παιχνίδια από το Βέλγιο, τη Γαλλία, καθώς και την Ελβετία και την Αυστρία. Ας δούμε που ποντάρουμε σήμερα!

Τον πρώτο λόγο η Σιντ-Τράιντεν

Αρχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι με το Βέλγιο, εκεί όπου στις 17:15 η Σαρλερουά φιλοξενεί την Σιντ-Τράιντεν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα και πέτυχαν επιβλητική νίκη (0-3) στην έδρα της Οστάνδης. Αγνοούσαν την χαρά της επικράτησης στα προηγούμενα δέκα παιχνίδια τους, έχοντας απολογισμό πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (0-2) από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στας εννιά πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς τους.

Στο ντεμπούτο του Γερμανού προπονητή, Μπερντ Χόλερμπαχ, η Σιντ-Τράιντεν σημείωσε σημαντική εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Γάνδης. Για να το πετύχει, μάλιστα, χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Μοναδική εξαίρεση η ισοπαλία (1-1) στο φιλικό παιχνίδι με την Έουπεν.

Με καλή ψυχολογία θα παραταχθουν στον αγώνα και οι δύο ομάδες, καθώς ξεκίνησαν με νίκες το πρωτάθλημα. Η Σαρλερουά δεν είναι δυνατή στην έδρα της και η Σιντ-Τράιντεν μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε διπλή ευκαιρία Χ2 σε απόδοση 1.85.

Σκοράρουν στη Γαλλία

Προχωράμε στις στοιχηματικές μας προτάσεις με τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, εκεί όπου για τη 2η αγωνιστική η Νανσί υποδέχεται στις 20:00 τη Τουλούζ.

Ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Νανσί, καθώς έχασε με 2-1 από την Πο. Καθοριστική για την έκβαση του αγώνα η αποβολή του Χάαγκ στο 40'. Αυτή ήταν η δεύτερη της ήττα στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (3-2) στο φιλικό με τη Μετς. Έχει σκοράρει στα δώδεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μόνο, όμως στα δύο από αυτά κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Η Τουλούζ προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ στον αγώνα της πρεμιέρας με την Αζαξιό, δεν κατάφερε, όμως, να διατηρήσει το προβάδισμά της (2-2). Αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα. Μόνο στο ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, άλλωστε, είχε κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Στη νίκη (2-0) στο φιλικό παιχνίδι με τη Ροντέ.Οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, έχουν όμως προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία τους.  Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προβάδισμα η Ζυρίχη

Μεταφερόμαστε στη Σούπερ Λιγκ της Ελβετίας για τη 2η αγωνιστική της, με τη Ζυρίχη να κοντράρεται εντός έδρας στις 19:00 με τη Λωζάνη.

Νίκη και πειστική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την Ζυρίχη, που επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Λουγκάνο. Σημειώνοντας, μάλιστα, και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Έχει πετύχει εννιά τέρματα στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες της και διακρίνεται για την αποτελεσματικότητά της. Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι, πάντως, ηττήθηκε με 1-4 από την Ξαμάξ.

Δεν τα κατάφερε στο ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα η Λωζάνη και γνώρισε εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Σεντ Γκάλεν. Προσπάθησε να αντιδράσει στα τελευταία λεπτά, το μόνο που κατάφερε, όμως ήταν να μειώσει το σκορ στο 87' με τον Κουατάρα. Στις τρεις πιο πρόσφατες φιλικές αναμετρήσεις της πέτυχε ισάριθμες νίκες. Συγκεκριμένα επικράτησε επί της Σιόν (1-3), της Νις (0-3) και της Λοζάν Ούκι (4-0).Η Ζυρίχη έδειξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της. Μπορεί να τα καταφέρει, έχοντας ως σύμμαχο και τη παράδοση. Θα ποντάρουμε στον άσο (DNB) σε απόδοσή 1.83.

Φαβορί η Χάρτμπεργκ

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας, εκεί όπου για την δεύτερη αγωνιστική η Χάρτμπεργκ υποδέχεται στις 18:00 την Άλταχ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής, επικρατώντας με 2-0 μέσα στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης. Σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ στο 90' έστειλαν για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα, όμως υποδείχθηκε οφσάιντ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη τους στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Κατάφεραν, μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη φορά να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Η Άλταχ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής και ηττήθηκε (0-1) στην έδρα της  απο τη ΛΑΣΚ Λιντς. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, μετα απο αυτή (2-1) στη φιλική αναμέτρηση με τη Κάλσντορφ. Εμφανίζει προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί γκολ στους εφτά πιο προσφατους αγώνες της.

Η Χάρτμπεργκ μπορεί να πετύχει τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Άλταχ, που δεν διανύει περίοδο φόρμας. Θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.10.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos