Προγνωστικά Σαββάτου. Value bet σε Βέλγιο και Ελβετία

31 Ιουλίου 2021 12:49

Στη 2η αγωνιστική μπαίνει το Βέλγιο και η Άντερλεχτ ταξιδεύει στο Έουπεν για τα προγνωστικά Σαββάτου, η οποία έχασε τους τρεις βαθμούς στην εκπνοή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+13′, όπου η Κλαμπ Μπριζ βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα της Έουπεν και αυτό για την διάρκεια των καθυστερήσεων.

Από την άλλη μεριά τώρα οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκινήσανε με τον καλύτερο ιδανικό τρόπο, αφού δεχθήκανε 3 γκολ από την νεοφώτιστη Σεντ Ζιλουάζ (αν και δεν παίξανε άσχημο ποδόσφαιρο), αλλά η απειρία στην άμυνα στοίχισε. Περιμένω αντίδραση, ενώ δεν τους παίρνει να χάσουν από ομάδες που δεν έχουν υψηλό στόχο, αν φυσικά θέλουν να πάνε για κάτι φέτος. Επιθετικά, καλύτερη με διαφορά η Άντερλεχτ και το δίδυμο Θελίν – Ραμάν έχουν να δώσουν αρκετά φέτος.

Στην Ελβετία τώρα και στην Super League, η Ζυρίχη υποδέχεται την Λωζάνη στο Λέτζιγκρουντ, εκεί όπου έχει ηττηθεί μόνο 3 φορές στην ιστορία της από την Λωζάνη, ενώ 10 φορές βγήκε νικήτρια.

Οι γηπεδούχοι με τον περσινό κορμό και την προσθήκη 2-3 παικτών ακόμα, έκαναν καλό παιχνίδι και κερδίσανε την Λουγκάνο με καθαρό σκορ (2-0) και δεν κινδυνέψανε και ιδιαίτερα στην διάρκεια του ματς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos