Πρώτα το θέαμα στη Μαύρη Θάλασσα, «πολυβόλο» η Ζενίτ

29 Οκτωβρίου 2021 15:41

Όλες οι πληροφορίες για τα ζωντανά casino online

110. Ζενίτ – Ντινάμο Μόσχας (19.00)

Ξεκινάμε από τη Ρωσία, όπου υπάρχει η μονομαχία Ζενίτ - Ντινάμο Μόσχας. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στέλνει μήνυμα, ούσα πρωτοπόρος, πως και φέτος θα είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Προέρχεται από το εκκωφαντικό 7-1 επί της Σπαρτάκ Μόσχας. Αναμένεται να παραταχθεί με ανταγωνιστική ενδεκάδα. Η Ντινάμο συνεχίζει στη 2η θέση, προέρχεται από νίκη επί της Κίμκι (4-1). Ναι μεν αποδίδει καλά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο τώρα θα χρειαστεί να ζοριστεί περισσότερο κόντρα σε ανώτερο αντίπαλο.

➥ Θεωρούμε πως η γηπεδούχος μπορεί να φτάσει στην επικράτηση, δεν θα μας κάνει εντύπωση, αν αυτή γίνει και με πολλά γκολ (1 & Over 2,5 στο 2.10).

120. Τραμπζονσπόρ – Ρίζεσπορ (20:00)

Με ντέρμπι ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Τουρκία. Στη Μαύρη Θάλασσα κοντράρονται η εξαιρετική Τραμπζονσπόρ με την απογοητευτική Ρίζεσπορ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά και παραδοσιακά «σκοτώνονται» εντός αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε τα τελευταία τους παιχνίδια έχουν θέαμα (6/7 G/G & Over 2,5). Η γηπεδούχος βέβαια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έχει διαθέσιμο τον Τάσο Μπακασέτα και αναμένεται για ακόμη μία φορά επιθετική. Η Ρίζεσπορ οφείλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αν θέλει να ξεκολλήσει από τις επικίνδυνες θέσεις. Ορατό το να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

➥ Περιμένουμε θεαματικό παιχνίδι, διαφυγή στο συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 2.15.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos