«Ερυθρόλευκα» προγνωστικά στο 2.37

30 Οκτωβρίου 2021 13:22

Μα τι εβδομάδα και αυτή φίλοι μου; Πληρώσαμε το 2.52 της Τετάρτης στο Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα, πληρώσαμε και το 3.35 στο Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ εχθές.

Τι έχουμε στο σημερινό μενού; Μονό ποντάρισμα από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, μία έδρα που αν μη τι άλλο δεν φοβίζει την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς. Η παρέα του Ελ Αραμπί επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 την περασμένη εβδομάδα και σχετικά εύκολα, καθώς ο δικέφαλος του βορρά ξύπνησε μετά το 60′.

Μέτριο ξεκίνημα φέτος για τον Παναιτωλικό με συνολικό απολογισμό 1-2-4. Στο χέρι του είναι να μην κριθεί η παραμονή του προς το τέλος της σεζόν. Φέτος πάντως δείχνει ελαφρώς καλύτερος σε σχέση με πέρυσι, παρότι την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε εκτός έδρας πεντάρα (5-1) από τον Άρη.

Τι κρατάμε στο παιχνίδι; Το διπλό ως σημείο στο 1.45 δεν αξίζει και εξάλλου δεν επιλέγω σημεία. Ακόμη και γκολ να δεχτεί ο Ολυμπιακός, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Εκτιμώ πως οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν και ένα ειδικό πληρώνει 2.37. ωραιότατα!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και πάμε στοίχημα προτάσεις σήμερα στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos