Καλύπτει και το χάντικαπ η ΤΣΣΚΑ, έχει αξία το διπλό της Νάπολι

17 Ιανουαρίου 2022 18:00

Στηρίζουμε το φαβορί στην Ιταλία, ενώ έχει και μπάσκετ το μενού, με το συγκρότημα του κόουτς Ιτούδη να παρουσιάζει περισσότερη ετοιμότητα.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το interwetten casino live

5198. Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ (19:00)

Ξεκινάμε με μπάσκετ και τη διοργάνωση της VTB. Η Ζενίτ χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και έχει μείνει χωρίς αγώνα από τις 4/1. Έχουν επιστρέψει όλοι οι παίχτες που νόσησαν, όμως οι παίχτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν είναι 100% έτοιμοι. Τη.. γλίτωσε η ΤΣΣΚΑ, από τις λίγες ομάδες της Ευρωλίγκα που δεν αντιμετωπίζουν θέματα με τον κορωνοϊό, κατάφερε να δώσει και τα δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, πετυχαίνοντας μάλιστα ισάριθμες νίκες. Ίσως επιστρέψει ο Κλάιμπερν σήμερα.

➥ Παρότι οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, η μεγαλύτερη ετοιμότητα της ΤΣΣΚΑ αναμένεται να παίξει ρόλο. Στο 1.88 η νίκη της με χάντικαπ 3,5 πόντων.

508. Μπολόνια – Νάπολι (19:30)

Στη Σέριε Α, η Μπολόνια ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τον κορωνοϊό και την Τρίτη γνώρισε από την Κάλιαρι την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς. Το θετικό είναι πως η κατάσταση εξομαλύνθηκε και μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίχτες που έλειπαν. Η Νάπολι προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Φιορεντίνα. Επικεντρώνεται στο Πρωτάθλημα, όπου αθόρυβα παραμένει στο κατόπι των Ίντερ και Μίλαν. Και αυτή είχε σοβαρές απουσίες, όμως μετρά αρκετές επιστροφές.

➥ Η Μπολόνια δεν είναι σε καλή κατάσταση και η Νάπολι μπορεί να φύγει με το διπλό που πληρώνει απόδοση 1.94.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos