Στοίχημα: Βραδιά με γκολ στο "Αρτέμιο Φράνκι"

17 Ιανουαρίου 2022 18:01

Μετρημένα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι της Δευτέρας (17/01), με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια της Serie A, όπου διεξάγονται τρεις δυνατές αναμετρήσεις.

Συνεχίζεται η δράση στο Κόπα Άφρικα, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν ματς από Σκωτία και από τις μικρές κατηγορίες της Ολλανδίας και της Γαλλίας. Από την Ιταλία έρχεται η σημερινή μας πρόταση και την αναμέτρηση Φιορεντίνα - Τζένοα. Στο Betarades μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά για όλα τα αθλήματα και τις μεγάλες διοργανώσεις και προγνωστικά τένις.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και τρελό ρυθμό η Φιορεντίνα κατάφερε να επικρατήσει με 5-2 της Νάπολι στην παράταση, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αποτέλεσμα που είχε μεγάλη ανάγκη, πήρε ψυχολογία και αναζητά σήμερα την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, όπου την προηγούμενη αγωνιστική διασύρθηκε με 4-0 από την Τορίνο.

Από την πλευρά της η Τζένοα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, έρχεται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μίλαν, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι πανηγύρισε μια νίκη στα 20 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, παραγωγική η Φιορεντίνα μπορεί να δημιουργήσει σήμερα πολλά προβλήματα στη Τζένοα, που αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos