Στοίχημα: Αλώβητη στο Ροσάριο η Σαρμιέντο

08 Ιουλίου 2022 13:33

Μπορεί να μην υπάρχει τεράστια ποικιλία σε αγώνες στο κουπόνι της Παρασκευής (08/07). Ωστόσο, το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ για εσάς με στοιχηματική πρόταση που έχει αξία.

Ξεχωρίζει επιλογή από το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της Αργεντινής σήμερα, συγκεκριμένα από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ροσάριο Σεντράλ και Σαρμιέντο. Όπως πάντα, μπορείτε να βρείτε έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα για το στοίχημά σας στο livescore opap. Προχωράμε, λοιπόν, στην ανάλυση του προγνωστικού μας.

Στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, η Ροσάριο Σεντράλ υποδέχεται τη Σαρμιέντο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α' Αργεντινής.

Σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ροσάριο Σέντραλ, που προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Πιο πρόσφατη ήταν αυτή από την Αλντοσίβι με 2-1. Οι δύο τελευταίες, μάλιστα, με τον Τέβες στη τεχνική ηγεσία της. Εμφανίζει "χτυπητές" αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία της, έχοντας δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Δεύτερη σερί ισοπαλία ήρθε για τη Σαρμιέντο, αυτή τη φορά με 1-1, απέναντι στην ισχυρή Ρασίνγκ Κλουμπ. Έχει βελτιώσει την παραγωγικότητά της και έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Η Σαρμιέντο βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είναι δυσκολοκατάβλητη. Μπορεί να τα καταφέρει και στην έδρα της Ροσάριο Σέντραλ, στην οποία ο Τέβες προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί να βρει λύση για τα αγωνιστικά της προβλήματα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos