Με το θέαμα στο ντέρμπι του Λος Άντζελες, σκοράρουν αμφότερες στο ιρλανδικό ντέρμπι

08 Ιουλίου 2022 14:05

«Φτωχό» το σημερινό πρόγραμμα, με τη μεγαλύτερη δράση να εμφανίζεται στα μεταμεσονύχτια ματς.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΛοςΆντζελες, όπου, όπου το ΛοςΆντζελες FC υποδέχεται τους Γκάλαξι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ιρλανδικό τοπικό ντέρμπι, με την Ντροχέντα να υποδέχεται την Ντάνταλκ

Τα πιο έγκυρα προγνωστικα στοιχηματος

233. Ντροχέντα – Νταντάλκ (21:45)

Ξεκινάμε με το ιρλανδικό ντέρμπι, της περιοχής Λάουθ. Η Ντροχέντα προέρχεται από σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη (0-3-1), που την έχει καθηλώσει χαμηλά στη βαθμολογία, τουλάχιστον διατηρεί καλή διαφορά (10 βαθμοί) από την προτελευταία Φιν Χαρπς. Σε φουλ φόρμα η Νταντάλκ, η απόσταση 10 πόντων από την πρωτοπόρο ΣάμροκΡόβερς είναι πλασματική, καθώς χρωστάει δύο παιχνίδια. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως το ματς είναι ντέρμπι, η Ντροχέντα είναι σκληροτράχηλη εντός και θα προτιμήσουμε το 1.95, του G/G.

246. ΛοςΆντζελες FC – ΛΑ Γκάλαξι (9/7, 05:00)

Ολοκληρώνουμε με το ντέρμπι του ΛοςΆντζελες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα (1-0 από το Βανκούβερ) που τους τερμάτισε το αήττητο σερί 4 αγώνων (3-1-0). παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας της Δυτικής περιφέρειας και θέλουν να πάρουν ρεβάνς για τις δύο φετινές ήττες από τους Γκάλαξι, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Από τους φιλοξενούμενους θα λείψει ο τιμωρημένος Ντόουγκλας Κόστα. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα το σούπερ ντέρμπι. Οι ποιοτικές επιθέσεις και των δύο μας στέλνει σε. ποντάρισμα στο συνδυαστικό G/G &Over 2,5 σε απόδοση 1.75.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos