Στοίχημα Δευτέρας: Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

26 Δεκεμβρίου 2022 17:08

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Άρσεναλ

Έπρεπε να περάσουν 15 χρόνια για να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρτέτα σταμάτησε μόλις δύο φορές στα 14 ματς που έπαιξε μέχρι στιγμής, κι έτσι βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι. Έπαιξε πέντε φιλικά στο διάστημα της διακοπής. Δύο κεκλεισμένων των θυρών με Γουότφορντ (ήττα 4-2) και Λούτον (0-0), ένα με τη Γιουβέντους και δύο για το Dubai Super Cup. Νίκησε τη Λυών με 3-0 και τη Μίλαν με 2-1, νικώντας τες και στα πέναλτι με 2-1 και 4-3 αντίστοιχα. Αντίθετα, παρά την απόλυτη υπεροχή της ηττήθηκε με 2-0 από τη Γιουβέντους στο «Έμιρεϊτς» με δύο αυτογκόλ.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Γουέστ Χαμ

Χρειαζόταν οπωσδήποτε τη διακοπή του Μουντιάλ. Έκλεισε με τρεις σερί ήττες και πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Έδειξε καλύτερα σημάδια στα φιλικά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Κέρδισε Κέμπριτζ (4-2) και Ουντινέζε (3-1) κι έμεινε στο 1-1 με τη Φούλαμ, όλα εκτός έδρας. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 20χρονου στόπερ Λουιζάο από την Σάο Πάουλο. Ο Βραζιλιάνος, που κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα, θα ενσωματωθεί στο σύνολο του Μόγες από τη 1 Ιανουαρίου του 2023.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Υπό κανονικές συνθήκες θα λέγαμε πως η Άρσεναλ θα πάρει ένα εύκολο τρίποντο και θα συνεχίσει την πορεία της στην πρώτη θέση. Όμως η επιστροφή από το Παγκόσμιο Κύπελλο κρύβει παγίδες. Οι απουσίες και στις δύο πλευρές μπορεί να μπερδέψουν τα πράγματα, όμως δεν είναι πως κάποια ομάδα έχει μεγαλύτερη τύχη από την άλλη σε αυτό το κομμάτι.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos