Στοίχημα: Προϋποθέσεις για γκολ στο "Selhurst Park"

26 Δεκεμβρίου 2022 17:09

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας (26/12) με Boxing Day και μεγάλα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, που προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για στοιχημα.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Κρίσταλ Πάλας - Φούλαμ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

17η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται στις 17:00 στο "Selhurst Park" τη Φούλαμ. Στην 11η θέση οι γηπεδούχοι, στο τελευταίο παιχνίδι τους πριν τη διακοπή ηττήθηκαν με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, βάζοντας τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών. 

Από την πλευρά της η Φούλαμ βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης και επιστρέφει στη δράση αναζητώντας αντίδραση. Έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν η δεύτερη σερί ήττα, συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη. Στα παιχνίδια της Φούλαμ σημειώνονται περίπου 3.5 γκολ μέσο όρο, δηλαδή το κλασικό «όσα πάνε κι όσα έρθουν». Εντός έδρας η Κρίσταλ Πάλας είναι αποτελεσματική, συνήθως σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ, μπορεί να γίνει καλό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Δείτε κάθε μέρα προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos