Στοίχημα: Combo με αξία από την Premier League

02 Ιανουαρίου 2023 12:30

Δεύτερη μέρα του 2023 και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα είναι γεμάτο δράση και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με σημαντικά παιχνίδια να διεξάγονται σε Αγγλία, Γαλλία και Σκωτία.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την Premier League και την αναμέτρηση Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου. 

Στις 19:30 η Μπρέντφορντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ για τη 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Γουέστ Χαμ για την Μπρέντφορντ την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς πανηγύρισε τη νίκη με 2-0. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Τότεναμ (2-2), δείχνει να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και φιγουράρει στη 10η θέση της κατάταξης. Ομάδα που παίζει ανοιχτά, δέχτηκε γκολ στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της (επίσημα, φιλικά), ενώ το G/G επιβεβαιώθηκε στα οκτώ εξ αυτών.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ πανηγύρισε σημαντική νίκη κόντρα στη Λέστερ με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη διαδοχική, καθώς προηγήθηκε αυτή επί της Άστον Βίλα (3-1). Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Σκοράρει και δέχεται γκολ, το G/G & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες, περιμένουμε ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε τα πιο δυνατά προγνωστικα στοιχημα κάθε μέρα στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos