Γκολ στο Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ, ανταγωνιστικός Προμηθέας με τον Παναθηναϊκό

02 Ιανουαρίου 2023 13:11

Η δεύτερη ημέρα του 2023 έχει το απόλυτο ντέρμπι στη Σκωτία ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ, τη δοκιμασία της Λίβερπουλ στο Μπρέντφορντ, αλλά και δύο σημαντικά ματς για το μπάσκετ.

Στην Πάτρα, ο Προμηθέας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους Πατρινούς να έχουν κίνητρο λόγω Κυπέλλου και τους Πράσινους να ψάχνουν αντίδραση μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Στην Ισπανία, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα συγκρούονται με φόντο την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Διαβάστε τις εξελίξεις για τις ολυμπιακοσ μεταγραφεσ του χειμερινού παζαριού!

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Δευτέρας (2/1).

247. Ρέιντζερς - Σέλτικ (14:30)

Η Ρέιντζερς υποδέχεται τη Σέλτικ στο απόλυτο ντέρμπι του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου και παίζει τα... ρέστα της για να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι είναι πρωτοπόροι στην κατάταξη και θα αγωνιστούν στο «Άιμπροξ» με καλύτερη ψυχολογία έχοντας τον αέρα των 9 βαθμών της μεταξύ τους διαφοράς και οι γηπεδούχοι μόνο με νίκη θα διατηρήσουν ελπίδες για την ανατροπή του σκηνικού στην Πρέμιερ Λιγκ. Αναμένεταιμίαμάχημεδύναμηκαιένταση, οπότεδύσκολαθαξεφύγειτοσκορ. Ποντάρισμαστοεύροςτων 2-3 G σεαπόδοση2.05.

5133. Προμηθέας - Παναθηναϊκός (19:15)

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την BasketLeague, ο Προμηθέας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα. Η αναμέτρηση είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες. Οι Πατρινοί χρειάζονται τη νίκη για να πλασαριστούν στην 7άδα και να παίξουν στο Final-8 του Κυπέλλου, ενώ η κατάσταση στους Πράσινους είναι έκρυθμη μετά την ευρωπαϊκή συντριβή από τον Ολυμπιακό με 95-71 στο Μαρούσι και ο κόουτς ΝτέγιανΡάντονιτς ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Βέβαια, οΠαναθηναϊκόςπαραμένειτοφαβορί, αλλάοΠρομηθέαςμπορείναείναιανταγωνιστικόςμέχριτο τέλος και να διεκδικήσει την αγωνιστική υπέρβαση, παίζοντας εντός έδρας. Ποντάρισμα στον άσο με το χάντικαπ των 13,5 πόντων σε απόδοση 1.98.

299. Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ (19:30)

Η Λίβερπουλ βρίσκει τα πατήματά της, έχει ανέβει στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά απέχει ακόμα 15 βαθμούς από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Πάντως, η ομάδα του ΓιούργκενΚλοπ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο Πρωτάθλημα. Η Μπρέντφορντ βρίσκεται στη 10η θέση, στο τελευταίο παιχνίδι της επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 2-0 εκτός έδρας, ενώ «τρέχει» αήττητο σερί 5 αγώνων (2-3-0). ΟιδύοομάδεςστηρίζονταιστηνεπίθεσηκαιεπειδήτοOver 2,5 έχειχαμηλήαπόδοση, θακυνηγήσουμεκάτιπαραπάνωσταγκολ... ΠοντάρισμαστοOver 3,5 σεαπόδοση2.47.

5408. Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (22:00)

Ολοκληρώνουμε με το «κλάσικο» στο μπάσκετ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη. Οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι στη LigaEndesa (11-2) και οι φιλοξενούμενοι έχουν μία νίκη λιγότερη (10-3). Οι Καταλανοί βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά σε αυτά τα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί, ενώ η Ρεάλ έχει και τον παράγοντα έδρα. Δενπροκύπτειξεκάθαρο σημείο, οπότε θα ασχοληθούμε το line στους πόντους και τις ισχυρές επιθέσεις των δύο αντιπάλων. Ποντάρισμα στο Over 159,5 σε απόδοση 1.91.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos