Με τη... φόρα της Άρσεναλ και το 2.85 στη Νίκαια

03 Ιανουαρίου 2023 15:44

Κουπόνι με αγωνιστική σε Πρέμιερ Λιγκ και Super League, μεταξύ άλλων.

Τοπρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό (με Ιωνικό), Παναθηναϊκό (με Λεβαδειακό) και ΑΕΚ (με ΠΑΣ Γιάννινα). Υψηλό εμπόδιο για την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η φιλόδοξη Νιούκαστλ, εμπόδιο στο δρόμο προς τον τίτλο. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με αγώνες για Κύπελλο Ισπανίας, Super League 2, Κύπρο και Τουρκία.

Δείτε εδώ τα τα overτησημερασ που αξίζει να ποντάρετε!

818. ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (20:00)

Το παλεύει ο ΠΑΣ, μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό πήρε 1-1 στη Λαμία. Μάλιστα ενισχύθηκε με τον κίπερΤσιντώντα και τους μέσους Τζίνο, Νίνη, όλοι τους είναι διαθέσιμοι απόψε. Επίσης, θα έχει τη σημαντική απώλεια του επιθετικού Ροσέρο. «Τρένο» η ΑΕΚ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε Λαμία (3-0) και Βόλο (4-0), αξιοποίησε στο έπακρο τις «γκέλες» του Παναθηναϊκού και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς. «Κεκλεισμένων» το ματς, οι επιδόσεις της έχουν ρίξει πολύ χαμηλά την απόδοση του διπλού, θα προτιμήσουμε το «τσιμπημένο» σε απόδοση Over, στο 2.01.

824. Ιωνικός – Ολυμπιακός (21:30)

Ουραγός ο Ιωνικός, παίζει σε κάθε ματς τη ζωή του και προέρχεται από ήττα σε «εξάποντο» κόντρα στον Λεβαδειακό. Θα έχει 4 τιμωρημένους, τους Ρομαό, Μύγα, Αντούνες, Τσίμπσαχ, ενώ επανέρχεται ο 1ος σκόρερ Μάντζης και πιθανότατα οι Τσιγκρίνσκι, Κάνιας. Ο Ολυμπιακός έρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση και το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και φιλοδοξεί να συνεχίσει την αντεπίθεσή του. Βέβαια στα μετόπισθεν παραμένει ασταθής και επιρρεπής στο λάθος, οπότε υπάρχει αξία στο 2.85 του G/G.

825. Άρσεναλ – Νιούκαστλ (21:45)

Τρελαίνει κόσμο η Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, κέρδισε 4-2 την Μπράιτον εκτός έδρας και εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι (1-1 με Έβερτον), για να διευρύνει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση τους 7 βαθμούς. Εξαιρετική η ομάδα του Αρτέτα, έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Πετυχαίνει τη Νιούκαστλ, η οποία επίσης κάνει υπέρβαση, ευρισκόμενη στην 3η θέση και κατέχοντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, με μόλις 11 γκολ σε 17 αγωνιστικές. Το μομέντουμ θεωρούμε πως ευνοεί τους Λονδρέζους, θα ποντάρουμε στο 2.10 του άσου με Over 1,5.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos