Στοίχημα: Προϋποθέσεις για γκολ στους "Ζωσιμάδες"

03 Ιανουαρίου 2023 15:41

Δράση εντός συνόρων με αγώνες για τη Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (03/01), τους πρώτους για το 2023.

Το προγνωστικό της ημέρας έρχεται από την αναμέτρηση στα Γιάννενα μεταξύ του ΠΑΣ και της ΑΕΚ, με ποντάρισμα στα γκολ. Πέρα από αυτό, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το bwin casino live και να κάνετε την εγγραφή σας μέσω του site μας. Ας δούμε την επιλογή μας για στοίχημα σήμερα πιο κάτω.

Απο εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Λαμία προέρχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι του που έληξε χωρίς νικητή, μετά από αυτό (2-2) με τον Ολυμπιακό. Είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, από Άρη (0-4), Βόλο (2-1) και ΠΑΟΚ (2-0). Δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί την έδρα του, όπου έχει κερδίσει μόλις ένα ματς στα πέντε πιο πρόσφατα επίσημα. 

Πέρασε σαν "άνεμος" από τον Βόλο η ΑΕΚ επικρατώντας με 4-0. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της σε επίσημα ματς, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί της Λαμίας (3-0) και της Κηφισιάς (2-0). Η γραμμή κρούσης της είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος με 30 γκολ, εφτά εκ των οποίων σημειώθηκαν στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια. Είναι αήττητη στους έξι τελευταίους αγώνες στη Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η ΑΕΚ διανύει περίοδο φόρμας και απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (31 γκολ το παθητικό του ΠΑΣ) αναμένεται να έχει εύκολο έργο και περιμένουμε υψηλό σκορ. Η επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα στοιχημα για ταμείο στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos