Στοίχημα Τετάρτης: ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

04 Ιανουαρίου 2023 13:34

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

ΠΑΟΚ

Στις πέντε νίκες σταμάτησε το σερί του ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο. Παρά την κυριαρχία και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο «δικέφαλος του βορρά», έκανε άλλη μία γκέλα εκτός έδρας. Ο Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ στο 26’, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Κωνσταντέλια. Ο Ράφα Σοάρες έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 στο 34’, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι από πολύ κοντινή απόσταση. Στο 60’ ο Ολιβέιρα έχασε τετ-α-τετ και δώδεκα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος ισοφάρισε με εντυπωσιακή κεφαλιά του Κούεν. Με την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 29 βαθμούς, όσους κι ο τέταρτος Ολυμπιακός.

Δείτε επίσης: Εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Άρης

Η επιστροφή στις νίκες ήταν επιτακτική ανάγκη, και τελικά ήρθε για να κλείσει ωραία το 2022 για τον Άρη. Ήταν σαφώς ανώτερος του Παναιτωλικού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησε με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να πιάσει τον πέμπτο Βόλο στους 25 βαθμούς. Τρία γκολ πέτυχε ο Γκρέι, αλλά μόλις το τελευταίο μέτρησε καθώς τα πρώτα δύο (21’, 31’) ήταν από αντικανονική θέση. Στο 52’ ο Μαντσίνι έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, με τον Τζαμαϊκανό φορ να παίρνει την κεφαλιά και να νικά τον Ανέστη. Οι «κίτρινοι» έκαναν δύσκολη τη ζωή τους, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες πριν και μετά το γκολ, όμως τελικά πήραν το τρίποντο και πηγαίνουν με μετριασμένη αισιοδοξία για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά διαθέσιμος κι ο νεοαποκτηθείς χαφ Νταρίντα.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Δυσκολεύεται αρκετά τα τελευταία χρόνια απέναντι στον Άρη ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς. Ελαφρώς καλύτερος ο «δικέφαλος», όπως μαρτυρά κι η βαθμολογία, όμως όχι τόσο ώστε να θεωρείται δυνατό φαβορί. Δύσκολο να πάμε με σημείο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos