Ταμείο με 2.05 στην Τούμπα και «ακριβό» G/G από τη Super League 2

04 Ιανουαρίου 2023 13:36

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης ξεχωρίζει από το αποψινό ελληνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και 10 αγώνες για τη SuperLeague 2.

«Γεμάτη» αγωνιστική και στη Serie A, με παιχνίδια που ξεκινούν από το μεσημέρι και ολοκληρώνονται το βράδυ. Στην Πρέμιερ Λιγκ, υπό πίεση βρίσκει την Τότεναμ το λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας.

Διαβάστεπροτάσεις για τριαδεσστοιχημα από τοbet-on-arme.com.

 Λάρισα – Παναθηναϊκός Β' (14:45)

Ξεκινάμε από τη Super League 2, όπου η Λάρισα προέρχεται από δύο σερί ήττες και θα παραταχθεί με νέο τεχνικό τον Γιάννη Ταουσιάνη, αλλά και σημαντικές απουσίες στην άμυνα, τους Γκοτζαμανίδη και Παπαγεωργίου, μεταξύ άλλων. «Ανοιχτά» σχεδόν όλα τα ματς του Παναθηναϊκού Β' στην κατηγορία, τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα είχαν γκολ κι από τις δύο ομάδες. Τηρουμένων των αναλογιών, το 2.40 του G/G είναι εξαιρετικό.

860. Φιορεντίνα – Μόντσα (19:30)

Κοιτούν ψηλά φέτος οι «βιόλα» του Ιταλιάνο, στο πρώτο σκέλος της σεζόν επηρεάστηκαν από τις παράλληλες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ), εφεξής θα επιχειρήσουν την υπέρβαση και τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ρυθμό και γκολ έχουν τα περισσότερα παιχνίδια τους, ιδιαίτερα αυτά στο «Αρτέμιο Φράνκι». Παρά τις υψηλές βλέψεις που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν η Μόντσα βρίσκεται στη 14η θέση. Αδυναμία της η ανασταλτική λειτουργία καθώς έχει δεχτεί 22 γκολ σε 15 αγώνες. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, ποντάρουμε στο 1.85 του Over 2,5.

861. ΠΑΟΚ – Άρης (20:00)

Περνάμε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε 1-1 στον Ατρόμητο, σταματώντας νικηφόρο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τη 2η θέση, μετά τη χτεσινή γκέλα της ΑΕΚ. Σημαντικές απώλειες οι Κούρτιτς, Ελ Καντουρί. Ο Άρης θα είχε πολύ περισσότερους βαθμούς, αν δεν ήταν τόσο άστοχοι οι επιθετικοί του, γεγονός που επισήμανε και ο προπονητής Πάρντιου. Πλήγμα η απουσία του φορμαρισμένου Πάλμα (7 γκολ στο πρωτάθλημα). Ο Άρης έχει πάρει τον... αέρα του ΠΑΟΚ στα μεταξύ τους, με 5 διαδοχικά χωρίς ήττα, ανεξαρτήτως έδρας, όμως περιμένουμε ματς λεπτών ισορροπιών στην Τούμπα. Στο 2.05 προσφέρεται το να λήξει ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο.

874. Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ (22:00)

Ομάδα με καλό υλικό μεσοεπιθετικά η γηπεδούχος, αλλά και επιρρεπής στα αμυντικά λάθη, έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 8 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ. Από ήττα-σοκ προέρχεται η Τότεναμ, με 2-0 εντός από την Άστον Βίλα, έφτασε τις τρεις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη και είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τη θέτει εκτός πρώτης τετράδας. Πίεση για την ομάδα του Κόντε, που έχει σχετικά καλή παράδοση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (4-2-1 στα 7 τελευταία για το πρωτάθλημα). Μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και να επιβεβαιώσει το 2.20 του διπλού.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos