Εμπιστοσύνη στην Μπράγκα, λεπτές ισορροπίες στο Μόναχο για Παναθηναϊκό

05 Ιανουαρίου 2023 12:46

Το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το αποψινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν ανάκαμψη έπειτα από αρνητικά αποτελέσματα.

Να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί της Μπενφίκα επιχειρεί η Μπράγκα, αντιμετωπίζοντας την ντεφορμέ Σάντα Κλάρα. Δυνατές αναμετρήσεις στη Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Μόναχο, από την προτελευταία της βαθμολογίας, Μπάγερν.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία euroleagueμια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου!

5364. Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός (21:30)

Δύο σερί ήττες μετρά στην Ευρωλίγκα η Μπάγερν, στις έδρες των Ζαλγκίρις και Παρτιζάν, φιλοδοξεί να ανακάμψει απόψε μπροστά στο κοινό της, καθώς έχει υποχωρήσει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 5-11. Ο Παναθηναϊκός διασκέδασε τις εντυπώσεις από τη συντριβή με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας 75-44 του Προμηθέα. Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο κόουτς Ράντονιτς και εντολή να... αλλάξει το ρόστερ για να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα. Προς το παρόν έχει δύσκολη αποστολή στο Μόναχο, βλέπουμε πως το ματς θα είναι αμφίρροπο και όποια ομάδα κερδίσει η τελική διαφορά δε θα ξεπεράσει τους 10 πόντους (1.78).

895. Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Ο αγώνας βρίσκει και τις δύο σε περίεργη φάση. Η Τσέλσι μετρά μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία ματς για την Πρέμιερ Λιγκ και όχι απλά «χάνει» την τετράδα, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκής ζώνης. Η δε Μάντσεστερ Σίτι «γκέλαρε» με την Έβερτον και σκοπεύει να ανακάμψει, καθώς με νίκη θα μειώσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Θα τα δώσουν όλα, εμείς θα ποντάρουμε στην ισοπαλία, που δεν έχει εμφανιστεί στα 20 τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα και προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση (4.00).

897. Σάντα Κλάρα – Μπράγκα (22:15)

Κλείνουμε με αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Ντεφορμέ η γηπεδούχος προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει σε απόσταση ενός βαθμού από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο προπονητής Μάριο Σίλβα δεν αισθάνεται άνετα στον πάγκο. Η Μπράγκα προέρχεται από τρομερή εμφάνιση, έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε φέτος την Μπενφίκα και μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-0. Καλείται να «χτίσει» πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα για το βήμα παραπάνω, εμείς θα την εμπιστευτούμε ποντάροντας στο διπλό με Over 1.5 (2.00).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos