Στοίχημα: Άσος αντίδρασης στην Τσάμπιονσιπ

03 Φεβρουαρίου 2023 14:15

Ποικιλία έχει το κουπόνι της Παρασκευής (03/02) με αγώνες που έχουν ιδιαίτερη αξία για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες.

Το δυνατό σημείο της ημέρας βγαίνει από την Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση μεταξύ της Γουέστ Μπρομ και της Κόβεντρι, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα. Ακολουθούν η ανάλυση και το προγνωστικό!

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας η Γουέστ Μπρομ, που ηττήθηκε με 3-0 από την Μπρίστολ Σίτι. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (2-1) από τη Μπέρνλι για το πρωτάθλημα. Είναι, πάντως, πολύ δυνατή στην έδρα της, καθώς έχει επικρατήσει στα έξι πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια της. Βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα και έχει σημειώσει 11 γκολ στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. 

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής η Κόβεντρι επικράτησε με 2-0 επί της Χάντερσφιλντ. Αποτέλεσμα με το οποίο "έσπασε" το αρνητικό σερί τριών ηττών, από τις Ρέξαμ (3-4, Κύπελλο), Μπέρνλι (1-0) και Νόριτς (2-4). Δυσκολεύεται μακριά από το γήπεδό της, όπου έχει ηττηθεί στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στα συγκεκριμένα παιχνίδια, μάλιστα, αντιμετώπισε πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς πέτυχε μόλις ένα γκολ. Θέλει να δείξει χαρακτήρα η Γουέστ Μπρομ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Κόβεντρι. Θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.85.

Δείτε καθημερινά προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos