Όσοι αυτοί σκοράρουν εμείς... διπλασιάζουμε

11 Φεβρουαρίου 2023 15:29

Λίγο ήθελε χτες το συνδυαστικό και θα έβγαινε πολύ καλή απόδοση, αλλά το Κάντιθ – Χιρόνα έμεινε στο 2-0 (από το 34') κι επιβεβαιώθηκε ο άσος, όχι όμως και το Over 2,5. Ωστόσο δε μετανιώνουμε, υπήρχε αξία στην επιλογή. Μπουντεσλίγκα απόψε με αναμέτρηση στη Λειψία.

Πως να κερδίσωστο καζίνο live

Από θετικά αποτελέσματα προέρχεται η γηπεδούχος, έχει ξεχάσει πότε ηττήθηκε τελευταία φορά, «τρέχει» σερί 8-4-0 στην κατηγορία και βλέποντας την Μπάγερν να γκελάρει αρκετά συχνά, έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται. Βέβαια στα τελευταία ματς δεν έπεισε αγωνιστικά. Ούτε στο εντός 2-1 επί της Στουτγκάρδης, η οποία είχε παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, ούτε στο 0-0 με την Κολωνία. Ακόμα και το 3-1 επί της Χόφενχαϊμ, στο Κύπελλο, ήταν κόντρα σε ντεφορμέ ομάδα, η οποία μάλιστα άλλαξε και προπονητή. Αφήνει κενά στα μετόπισθεν και δίνει «τσάμπα» φάσεις στους αντιπάλους της, ενώ μπροστά παραμένει πανίσχυρη με ικανότατους μεσοεπιθετικούς.

Η Ουνιόνέχει μπειφουριόζα στο 2023, με 5 νίκεςσεισάριθμες αναμετρήσειςγια το πρωτάθλημα και τοΚύπελλο. ΈχειστονουτηςτοΓιουρόπα Λιγκ, όπουτηνερχόμενηΠέμπτη αντιμετωπίζειτονΆγιαξ εκτόςέδρας, όμωςσύμφωνα μετονκόουτςΦίσερ -αν χρειαστεί- θα κάνειεκείροτέισονκιόχιστο αποψινό ματς.

Λογικό, καθώς με το εκπληκτικό σερί της έχει βρεθεί μολις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Επιπλέον στοιχείο υπέρ της το ότι μετρά 4 σερί νίκες επί της Λειψίας στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, όλες με σκορ 2-1. Ίσως αδικείται στο σετ αποδόσεων, ένα γκολ το έχει πιστεύουμε στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα», έστω κι αν τελικά δεν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

*ΙσχύουνΌροι&Προϋποθέσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos