Δικέφαλοι τίτλοι στην Stoiximan Super League Ελλάδα

11 Φεβρουαρίου 2023 15:34

Πρέπει να έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια αυτό που ζούμε τέσσερις σχεδόν μήνες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτο φαβορί, ούτε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ούτε για αυτήν του κυπέλλου στη χώρα μας.

Τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μπαίνοντας στον Φεβρουάριο φέρνουν ως πρώτο φαβορί στα μάτια των μπουκ, τους δύο δικεφάλους. Την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο. Ας δούμε λοιπόν τι πιστεύουν οι μπουκ για τη Stoiximan Super League και για το κύπελλο Ελλάδος μέσα από τη γλώσσα των αριθμών και των αποδόσεων.

Stoiximan Super League κατάκτηση

Ο Ιανουάριος του 2023 έκλεισε με τον απόλυτο κυρίαρχο από την αρχή της λίγκας, τον Παναθηναϊκό, να καταρρέει. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχασε απανωτούς βαθμούς και έπεσε από την κορυφή. Εκεί ανέβηκε η ΑΕΚ.

Η Ένωση πρώτη φαβορί

Η αύρα του νέου γηπέδου, η καλή δουλειά που, δεδομένα, γίνεται από τον Αλμέιδα και φυσικά τα αποτελέσματα έφεραν την Ένωση στην 1η θέση.

Όλα αυτά φυσικά είχαν ως αποτέλεσμα και την αλλαγή στις αποδόσεις που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα. Κάπως έτσι λοιπόν βλέπουμε πλέον την ΑΕΚ να προσφέρεται σε τιμή μικρότερη του διπλασιασμού. Δεδομένης και της ποιότητας που έχει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, αλλά και την άνοδο του εντυπωσιακού, το τελευταίο δίμηνο, ΠΑΟΚ, η απόδοση μοιάζει να είναι μικρή. Και γίνεται ακόμη μικρότερη αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν και τα πλέι οφ.

Απειλούν οι πρωταθλητές

Στη δεύτερη θέση των φαβορί ανέβηκε ο Ολυμπιακός. Έχει το μέταλλο του πρωταθλητή, έχει μεγάλο ρόστερ, σε ποσότητα και ποιότητα κι έγινε ακόμη καλύτερο στην περίοδο των μεταγραφών. Η ομάδα του Μίτσελ λοιπόν αυτή τη στιγμή δίνεται στο 3.50 στην στοιχηματική στοιχηματική BET365 και μοιάζει να είναι μία απόδοση που έχει αξία έστω και για cash out κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Υποχώρησε το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να μην αντέχει. Το ρόστερ του είναι περιορισμένο. Είναι δεδομένο αυτό. Μετά το Μουντιάλ η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι αγνώριστη προς το χειρότερο. Κάπως έτσι λοιπόν έχει πέσει και στα μάτια των μπουκ. Στο 5.50 έχει ανέβει πλέον ο Παναθηναϊκός και μοιάζει ανήμπορος να γυρίσει την κατάσταση. Φυσικά όσο παραμένει στη 2η θέση, μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είναι και άσχημο το 5.50.

Με Λουτσέσκου οδηγό

Ο Ρουμάνος στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ, σε κάποιο σημείο αμφισβητήθηκε έντονα. Η δουλειά όμως μέσα στο γήπεδο έχει αρχίσει και φαίνεται. Ο Κωνσταντέλλιας μοιάζει να είναι το επόμενο big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου, υπάρχουν αυτοματισμοί και η άμυνα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Δεν έχει την πείρα του παρελθόντος στο ρόστερ αλλά υπάρχει έντονος ενθουσιασμός, ιδιαίτερα μετά και τις τρεις εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό μέσα στον Ιανουάριο. Σε αυτό το πλαίσιο, το 6.50 για ένα τόσο δυνατό αουτσάιντερ, ίσως και να έχει αξία.

 Κατάκτηση Κύπελλο Ελλάδος

Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ είναι η πιο συνεπής ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδας. Από το 2017 και μετά, ο δικέφαλος έχει παίξει σε πέντε τελικούς και έχει κερδίσει τους τέσσερις. Είναι ξανά στα ημιτελικά αφού δεν είχε πρόβλημα να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και μάλιστα παίζει με τη Λαμία στα ημιτελικά, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Μοιραία λοιπόν και οι μπουκ δίνουν τον δικέφαλο πρώτο φαβορί. Κι ο λόγος δεν είναι ότι είναι ανώτερος από την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες και από τους δύο να βρεθεί στον τελικό, αφού η Λαμία μοιάζει μικρό εμπόδιο.

Στον αντίποδα κανείς δεν μπορεί να πει ποιος από την Ένωση ή τους πρωταθλητές θα βρεθεί στον τελικό. Ως εκ τούτου, βρίσκουμε τον δικέφαλο στο 2.00 ως πρώτο φαβορί για να πάρει το πέμπτο του κύπελλο τα τελευταία επτά χρόνια. Στο 3.25 ακολουθεί η ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός δίνεται στο 3.75 στην στοιχηματική Novibet είσοδος. Η Λαμία προσφέρεται στο 35.00 και αυτό είναι απολύτως λογικό κι αναμενόμενο, αφού έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να κάνει το θαύμα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos