Τι είναι το Draw No Bet στο στοίχημα!

25 Φεβρουαρίου 2023 10:32

Αν είστε παίκτης του στοιχήματος, έστω και σε πρώιμα στάδια, σίγουρα θα έχετε ακούσει για το Draw No Bet. Ίσως να το ξέρετε στην ελληνική του μετάφραση, ισοπαλιεσ όχι στοίχημα. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Είναι μία αγορά που έχει γίνει πολύ αγαπητή στους παίκτες. Στους περισσότερο μυημένους στο στοίχημα, είναι προφανές ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση με το Ασιατικό Χάντικαπ 0. Βέβαια η διαφορά που υπάρχει στην γκανιότα, μας δίνει το draw no bet σε απόδοση κατά ελάχιστη μικρότερη από το ασιατικό, καθώς πάντα τα ασιατικά χάντικαπ έχουν τη χαμηλότερη γκανιότα, άρα και τις καλύτερες αποδόσεις

Τι είναι το draw no bet;

Θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα, ώστε να μην αναφέρουμε αόριστα όρους, οι οποίοι δεν είναι πάντα κατανοητοί σε όλους. Με την ισοπαλία όχι στοίχημα λοιπόν ποντάρετε στον γηπεδούχο ή στον φιλοξενούμενο, ή σε άλλες αγορές όπως θα δείτε παρακάτω, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας το κεφάλαιο το οποίο ποντάρετε δεν το χάνετε, αλλά σας επιστρέφεται στο ακέραιο. Με άλλα λόγια μετατρέπετε μία αγορά τριπλής επιλογής σε αγορά διπλής επιλογής.

Ανατρέχοντας λοιπόν στην πλατφόρμα μίας από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, βλέπουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ της περιόδου 2022-23 με τη γαλλική Ναντ στις εξής αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα:

1: 3.94, Χ: 3.90, 2: 2.04

Αυτές οι αποδόσεις στο draw no bet μετατρέπονται στις εξής τιμές:

1: 2.62, 2: 1.45

Τι σημαίνει αυτό;

Όπως βλέπετε λοιπόν, τόσο το διπλό που είναι το φαβορί με βάση τους μπουκ, όσο και ο άσος υποχωρούν αισθητά ως αποδόσεις. Υπάρχει όμως το εξής θετικό: το «Χ» εξαφανίζεται. Ως εκ τούτου από το 33.3% πιθανοτήτων για κάθε σημείο ανεβαίνετε στο 50%-50%. Επίσης, αν το ματς έρθει ισόπαλο δεν χάνετε το κεφάλαιό σας. Είναι τόσο απλό.

Πότε παίζω με draw no bet;

Είναι εύλογη αυτή η απορία. Γιατί να φύγει κάποιος παίκτης από το σημείο που βλέπει, να πάει σε κάτι άλλο και μάλιστα με μικρότερη απόδοση; Η απάντηση έγκειται στα εξής:

  • Ο παίκτης θέλει να ποντάρει στο φαβορί, αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρος για τη νίκη του. Από το να παίξει λοιπόν στη νίκη και να κάνει cash out αν και εφόσον προηγηθεί η ομάδα πάνω στην οποία έχει ποντάρει, προτιμά το DNB. Ρίχνει μεν την απόδοση, αλλά αν γίνει γκέλα και αυτή (η γκέλα δηλαδή) σταματήσει στην ισοπαλία δεν είναι χαμένος. Παίρνει τα λεφτά του πίσω.
  • Ο παίκτης θέλει να ποντάρει στο αουτσάιντερ. Τον ελκύει η απόδοση, έχει διαβάσει το ρεπορτάζ, αλλά ξέρει ότι το σημείο είναι δύσκολο προς επαλήθευση. Δεν μπορεί άλλωστε ένα αουτσάιντερ του 4.00 για παράδειγμα, να πληρώνει εύκολα. Οπότε σε αυτήν την περίπτωση ρίχνει το 4.00 κάπου στο 2.80, πάει για την έκπληξη, αλλά αν το ματς κολλήσει στην ισοπαλία έχει τα λεφτά του πίσω.

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν την επιλογή draw no bet;

Είναι αρκετά αυτά που πρέπει να εξετάσετε, όπως συμβαίνει εξάλλου σε όλα αναφορικά με το στοίχημα. Εδώ δεν μιλάμε για τυφλή τύχη. Στο στοίχημα πρέπει να εξετάσετε πολλές και σημαντικές παραμέτρους. Κλείνοντας λοιπόν αυτόν τον οδηγό θα πρέπει να αναφέρουμε τους πλέον σημαντικούς.

  • Οι ομάδες να έχουν ροπή προς την ισοπαλία.
  • Η φόρμα των ομάδων
  • Τα στατιστικά και η παράδοση της αναμέτρησης και των δύο αντιπάλων
  • Σημαντικές απουσίες, είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω τιμωρίας
  • Κατάσταση αγωνιστικού χώρου
  • Καιρικές συνθήκες
  • Τι κρίνεται στο ματς
  • Είναι πρώτος αγώνας ή ρεβάνς σε νοκ άουτ αναμετρήσεις

Αφού βάλετε όλα τα παραπάνω στην εξίσωση θα είστε σε θέση να αποφασίσετε αν στο ματς που θέλετε να ποντάρετε, ταιριάζει ή όχι η αγορά draw no bet. Αν επιλέγετε πάντως αποδόσεις από 1.70 και πάνω στο draw no bet, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε κάνει μία συντηρητική μεν, αλλά συνετή επιλογή με αρκετή ασφάλεια στη διασφάλιση του κεφαλαίου σας. Αυτά από τον Άρχοντας του στοιχήματος και το ArxondasBet.com !

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos