Προγνωστικά Αγγλίας: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ

25 Φεβρουαρίου 2023 10:35

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς τηςΠρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλαςυποδέχεται την Λίβερπουλ. Η γηπεδούχος προσπαθεί να συγκεντρώσει τους βαθμούς που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ η Λίβερπουλ να συνέλθει από την μεσοβδόμαδη συντριβή της από την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές εταιρείες με live streaming

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βγήκε κερδισμένη στην κόντρα με την Μπρέντφορντ. Αν και οι Λονδρέζοι ήταν πιο επιθετικοί και γενικά καλύτεροι στον μεταξύ τους αγώνα, η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αμύνθηκε εξαιρετικά και στο μέσο του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα κόντρα στην ροή του αγώνα. Ατυχώς για αυτήν η πίεση που εντάθηκε στην συνέχεια έφερε αποτέλεσμα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται περίπου στην μέση της βαθμολογίας και γενικά δεν αναμένεται να κινδυνέψει. Αλλά σίγουρα δεν έχει σωθεί και μαθηματικά. Οπότε σε κάθε αγώνα της αναζητά τους βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή. Και σίγουρα θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κακή συγκυρία στην οποία βρίσκεται η αποψινή της αντίπαλος. Φέργκιουσον, Τζόνστουν και Τόμκινς είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους σήμερα.

Στατιστικά Στοιχήματος:G/Gοι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυριολεκτικά δεν κατάλαβε τι την βρήκε. Υποδέχτηκε την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και ενώ όλα άρχισαν ιδανικά για αυτήν – προηγήθηκε με 2-0 με ένα υπέροχο γκολ του Νούνιες και ένα του Σαλάχ που εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Κουρτουά –η συνέχεια ήταν απόλυτα καταστροφική για την ομάδα του Κλοπ. Υποτάχθηκε πλήρως στην Ρεάλ. Δέχτηκε πέντε γκολ χωρίς να δείξει στο μεσοδιάστημα ικανή να βγάλει την παραμικρή αντίδραση.

Και κάπως έτσι μπήκε τελεία στην ευρωπαϊκή της πορεία για φέτος. Μόνη της επιλογή το κυνήγι της 5ης θέσης και η έξοδος στο Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης χρονιάς. Χωρίς και αυτό να είναι εύκολος στόχος. Βατός αντίπαλος για να μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ της συντριβής από την Ρεάλ η Κρίσταλ Πάλας, αλλά με την φετινή Λίβερπουλ τίποτα δεν μπορεί να προδικαστεί. Τιάγκο, Ντίας και Ράμσεϋ θα είναι σίγουρα απόντες από το αρχικό σχήμα, το οποίο αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές.

Στατιστικά Στοιχήματος:N/Gοι τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Όσο αδιάφορη και αν εμφανιστεί η Κρίσταλ Πάλας, με την εικόνα της Λίβερπουλ, «διπλό» σε τέτοια τιμή δεν «αγοράζεται». Οι «κόκκινοι» διανύουν μια κάκιστη σεζόν που δεν μπορούν να υποστηριχθούν ως φαβορί για κανένα λόγο. Η ευάλωτη τους άμυνα είναι αυτή που θα μας δώσει το σημείο.

Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos