Υπάρχουν αποθέματα για νέα παράσταση, ανώτεροι οι «βιόλα»

16 Μαρτίου 2023 13:14

Επαναληπτικοί αγώνες για τους «16» σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Νέο θέαμα περιμένουμε στο Μπέτις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «αρέσει» η Φιορεντίνα στην Τουρκία.

782. Σίβασπορ – Φιορεντίνα (19:45)

Ξεκινάμε με Κόνφερενς Λιγκ και την προσπάθεια που καλείται να κάνει η Σίβασπορ απέναντι στην ανώτερη Φιορεντίνα. Η τουρκική ομάδα έχασε 1-0 στην Ιταλία και πλέον θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση για να προκριθεί αυτή. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από ήττα 3-0 στο πρωτάθλημα. Με σερί 6-1-0 η Φιορεντίνα, είναι σε σταθερά καλή κατάσταση και από τις δικές της ορέξεις εξαρτάται που θα φτάσει το ματς.

Το διπλό είναι χαμηλό, όμως αν συνδυαστεί με το Over 1,5 τότε φτάνει στο 1.93 και αξίζει και με το παραπάνω.

https://www.foxcasino.gr

785. Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45)

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Μπέτις έχασε δίκαια 4-1 στο Μάντσεστερ και τώρα το έργο της είναι πολύ δύσκολο. Υποχρεωμένη να παίξει ανοιχτά και να βρει γκολ, αλλά αυτό ίσως φέρει κενά στην άμυνα. Χωρίς μάλιστα τον πολύτιμο Φεκίρ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε 0-0 με τη Σαουθάμπτον, όμως τώρα στρέφει το ενδιαφέρον στην Ευρώπη. Θέλει σαφώς να φτάσει έως την… πηγή. Ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές στη ενδεκάδα, αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν μπορεί να γίνει ένα γρήγορο παιχνίδι.

Επιλέγουμε τα γκολ και συγκεκριμένα το Over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos