Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο "Emirates"

16 Μαρτίου 2023 13:15

Οι σπουδαίοι αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ τραβούν σήμερα Πέμπτη (16/03) το ενδιαφέρον στοιχηματικά.

Μπορείτε να ποντάρετε σε όλα τα σημερινά ματς στο stoiximan mobile όπως πάντα. Η δυνατή επιλογή του Betarades.gr είναι για την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ Άρσεναλ - Σπόρτινγκ, θα βρείτε την ανάλυση και το προγνωστικό παρακάτω.

Διεύρυνε στους πέντε αγώνες το νικηφόρο σερί της στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ, που επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 επί της Φούλαμ. Στο ενδιάμεσο, είχε αναδειχτεί ισόπαλη (2-2) στην Πορτογαλία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο πρώτο ματς των "16" του Γιουρόπα Λιγκ. Βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας πετύχει 12 γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Στους πέντε από τους οχτώ τελευταίους αγώνες της, πάντως, δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. 

Διατήρησε το αήττητο της για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι (5-2-0) η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που επικράτησε με 3-0 επί της Μποαβίστα. Είχε προηγηθεί για το πρωτάθλημα η εκτός έδρας νίκη (0-1) απέναντι στην Πορτιμονένσε. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της, μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στις τρεις πιο πρόσφατες εξ αυτών, μάλιστα, πέτυχε και συνολικά οχτώ γκολ. Η Άρσεναλ είναι το φαβορί, έχει, όμως, θέματα στην άμυνα και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν και απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που σκοράρει κατά ριπάς. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.02.

Δείτε προγνωστικα στοιχηματος για ταμείο κάθε μέρα στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos