Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Μπέλο Οριζόντε

06 Ιουνίου 2023 11:58

Εστιάζουμε στη Λατινική Αμερική σήμερα, με τη δυνατή πρόταση της Τρίτης (06/06) να προκύπτει από το Κόπα Σουνταμερικάνα και την αναμέτρηση Αμέρικα Μινέιρο - Μιγιονάριος.

Ευρωπαϊκός τελικός την Τετάρτη (07/06), Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ. Τα κορυφαία Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ θα τα βρεις στο Betarades.gr!

 Η διοργάνωση βρίσκεται στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και οι γηπεδούχοι παίζουν σήμερα τα ρέστα τους. Τέσσερις μόλις βαθμούς έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, ρεαλιστικός στόχος τους είναι η 2η θέση που στέλνει στα πλέι οφ. Δεν τους κάνει ούτε η ισοπαλία κόντρα στη Μιγιονάριος, η οποία από την πλευρά της, παλεύει για την πρωτιά του ομίλου. Έχει το πλεονέκτημα, μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς βρίσκεται στην κορυφή με έναν πόντο περισσότερο από τη 2η Ντεφένσα Χουστίσια.

 Πολύ σημαντικό το σημερινό ματς για αμφότερες τις ομάδες, Η Αμέρικα Μινέιρο παίζει για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ η Μιγιονάριος θα επιδιώξει να κλειδώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την 1η θέση. Ένα γρήγορο γκολ μπορεί να δώσει καλό ρυθμό στον αγώνα και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.06 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο!

 Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos