Δεν αλλάζουν συνήθειες ούτε στον τελικό ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

07 Ιουνίου 2023 16:12

Δεύτερος ευρωπαϊκός τελικός και ο πρώτος από τους δύο στη βδομάδα που διανύουμε.

Αμφίρροπος και ο αποψινός, όπως εκείνος του Γιουρόπα Λιγκ, με τις δύο ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία και να διεκδικούν ένα τρόπαιο -όχι μόνο ευρωπαϊκό, αλλά γενικά-, που δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να το κάνουν.

ΟΚ η Φιορεντίνα φέτος έπαιξε άλλον έναν τελικό (και τον έχασε), αυτόν του Κυπέλλου Ιταλίας, αλλά πιο πριν είχε σχεδόν μια δεκαετία να της συμβεί ξανά. Στην Ευρώπη δε, θα πρέπει να πάμε αρκετές δεκαετίες πίσω για να βρούμε τις παρουσίες τους σε τελικό.

Διαβάστε επίσης: Τελικός ConferenceLeagueΤελικός ConferenceLeague 2023 – Αποδόσεις και προγνωστικά!

Πάμε στο σήμερα και στο τί έχουν δείξει οι δύο ομάδες στη φετινή διοργάνωση. Μουδιασμένο το ξεκίνημα της Φιορεντίνα ζορίστηκε να μπει στους ομίλους (απέκλεισε την Τβέντε με νίκη 2-1 εντός και 0-0 εκτός), όπου έκανε αναπάντεχα κακό ξεκίνημα (1-1 εντός με Ρίγας, ήττα 3-0 εκτός με Μπασακσεχίρ), όμως μετά φόρτσαρε και αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη στο… μάτι ομάδα, φέρνοντας αρκετά Over.

Ακόμα και στις δύο προηγούμενες φάσεις, στα προημιτελικά και ημιτελικά, παρά την κρισιμότητα των αγώνων, δεν άλλαξε αγωνιστική συμπεριφορά (κάτι που παραλίγο να της κοστίσει την πρόκριση και στους δύο γύρους) και τα ματς εξελίχθηκαν σε «όσα φάμε κι όσα βάλουμε». Συνολικά, σημείωσε 13 Over σε 16 παιχνίδια, τα 9 συνοδεύτηκαν με G/G.

Η Γουέστ Χαμ έφτασε μέχρι τον τελικό αήττητη! Εντυπωσιακή επίδοση το 13-1-0, με το «Χ» να είναι στους «8» στο εκτός έδρας ματς με τη Γάνδη. Οι Άγγλοι έχουν το εύκολο γκολ και σε συνδυασμό πως αντιμετώπισαν ομάδες στα… μέτρα τους πέτυχαν αρκετές εύκολες νίκες. Απόψε θα συναντήσουν ξεκάθαρα τον ισχυρότερο αντίπαλο που βρέθηκε απέναντί τους στη διοργάνωση.

Θα δοκιμαστεί η άμυνά τους, όμως την επίθεση δεν τη φοβάμαι, άλλωστε η Φιορεντίνα δεν έχει αποδειχθεί και η πιο αξιόπιστη ομάδα αμυντικά. Ως στατιστικό κρατάω τα 9 Over σε 14 ματς, δεν είναι και λίγα…

Δεν περιμένω να αλλάξουν συμπεριφορά οι δύο ομάδες παρ’ ότι κρίνεται ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Εξιτάρει η απόδοση του Over, δεν πιστεύω πως μπορεί να έρθει με γκολ μόνο από τη μία ομάδα, οπότε θα το τραβήξω λίγο περισσότερο συνδυάζοντάς το με το G/G.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos