Στοίχημα: Αξία στην κόντρα της Ισπανίας

18 Ιουνίου 2023 15:36

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής και ενώ ο αριθμός αγώνων είναι περιορισμένος.

Ξεχωρίζουν οι τελικοί του Nations League, δράση έχουμε στη Super League 2, στα Προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής αλλά και τελικούς στο CONCACAF Nations League. Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικά στοιχήματος από τον τελικό Κροατία - Ισπανία, τον οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Τελικός του Nations League που διεξάγεται απόψε στις 21:45 στο Ρότερνταμ. Την ευκαιρία να κατακτήσει επιτέλους έναν τίτλο έχει η Κροατία, που έκανε το... θαύμα της στα ημιτελικά κόντρα στην Ολλανδία, όπου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην παράταση. Έβγαλε χαρακτήρα σ' ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, μετά τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ του 2018 και την τρίτη θέση στο Μουντιάλ του 2022.

Από την πλευρά της η Ισπανία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Ιταλίας, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό του Nations League. Παρά την έντονη κριτική που δέχεται, θα δώσει το "παρών" σε ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο. Η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε συμμετέχει στον τελικό του Nations League για δεύτερη σερί φορά, το 2021 ηττήθηκε 1-2 απ' τη Γαλλία. Η Κροατία ήταν εξαιρετική απέναντι στην Ολλανδία, άξιζε να προκριθεί από την κανονική διάρκεια, στον τελικό με την Ισπανία αδικείται κατάφωρα από τις αποδόσεις. Η "Φούρια Ρόχα" δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις κόντρα στην Ιταλία. Υπάρχει αξία στην κόντρα του φαβορί, επιλέγουμε 1Χ (Δ.Ε) σε απόδοση 1.85.


Βρείτε όλα τα προγνωστικά ποδοσφαιρου της ημέρας στο Betarades.gr!
  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos