«Καθαρίζει» από νωρίς η Αγγλία, για το «θαύμα» και το 2.10 η Ελλάδα

19 Ιουνίου 2023 14:42

Το «απόλυτο» της Γαλλίας στο 2ο όμιλο, δοκιμάζεται από αυτό της Ελλάδας, στο «Σταντ ντε Φρανς». Ισχυρά φαβορί Αγγλία, Ελβετία, Τουρκία, «κλειστό» το 5ο game στον τελικό της LBA.

5036. Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια (21:30)

Ξεκινάμε με μπάσκετ και τον 5ο τελικό της LBA (Ιταλία), όπου το σκορ της σειράς είναι 2-2 (στα 4 νικηφόρα). Μέχρι τώρα δεν έχει «σπάσει» κάποια από τις δύο έδρες κι αυτό κάνει το αποψινό ματς ακόμα πιο αμφίρροπο. Oι δύο ομάδες μοιάζουν ισοδύναμες, δύσκολα θα υπάρξει έντονος ρυθμός. Περιμένουμε να μείνει χαμηλά το σκορ, θα ποντάρουμε στο 1.95 του Under 155,5 πόντων.

ΕΔΩ θα βρεις την αναλυτική παρουσίαση του BetssonCasinoLive για το 2023 – Αξίζει να το επιλέξειος;

265. Αγγλία – Βόρεια Μακεδονία (21:45)

Περνάμε στα προκριματικά του Euro 2024. Στο Μάντσεστερ και το «Ολντ Τράφορντ» θα αγωνιστούν οι Άγγλοι, καθώς γίνεται συναυλία στο «Γουέμπλεϊ». Έχουν κάνει ιδανική εκκίνηση στον 3ο όμιλο, με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, σερί το οποίο σκοπεύουν να διευρύνουν. Μεγάλη απογοήτευση στους φιλοξενούμενους, καθώς προηγήθηκαν 2-0 της Ουκρανίας, αλλά τελικά ηττήθηκαν, οπότε δυσκολεύει αρκετά η πρόκριση. Περιμένουμε την Αγγλία να «καθαρίσει» από νωρίς, στο 1.93 το συνδυαστικό της νίκη της από ημίχρονο, με Over 2,5.

268. Ελβετία – Ρουμανία (21:45)

Η Ελβετία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στον 9ο όμιλο, αφού μετά τις επιβλητικές νίκες επί Λευκορωσίας (5-0), Ισραήλ (3-0), κέρδισε και την Ανδόρρα (2-1), οπότε μπαίνει από θέση ισχύος στην αποψινή αναμέτρηση. Αήττητη και η Ρουμανία στο γκρουπ, ωστόσο υπάρχουν θέματα, καθώς ο κόουτς Έντι Ιορντανέσκου φέρεται να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με ορισμένους ποδοσφαιριστές. Θα στηρίξουμε την έδρα, σε ένα ματς που δεν περιμένουμε να «ξεφύγει» σε σκορ. Ποντάρουμε στο 2.10 του άσου με Under 3,5.

272. Τουρκία – Ουαλία (21:45)

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε η Τουρκία κόντρα στη Λετονία, κέρδισε με την ψυχή στο στόμα (3-2). Έτσι ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου, ωστόσο η Κροατία δεν αγωνίστηκε σε αυτό το «παράθυρο» των προκριματικών, λόγω των υποχρεώσεών της στο Nations League (τερμάτισε 2η). Κομβικό το αποψινό ματς για τη διεκδίκηση της πρόκρισης. Κόντρα στην Ουαλία που προέρχεται από ήττα-σοκ (4-2 εντός από Αρμενία) κι έχει τιμωρημένο τον βασικό επιθετικό Μουρ. Άσος στο 1.88.

267. Γαλλία – Ελλάδα (21:45)

Κλείνουμε «γαλανόλευκα», με τον πιο δύσκολο αγώνα της Ελλάδας το 2ο γκρουπ, αυτό στην έδρα της φιναλίστ του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο λόγος για τη Γαλλία, που ξεκίνησε έξοχα τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, με 3/3 νίκες και τέρματα 8-0. Και η ομάδα του Πογέτ δεν πάει πίσω με «2 στα 2» και πιθανό θετικό αποτέλεσμα απόψε στο Παρίσι θα τη βάλει σε τροχιά πρόκρισης. Αναμένεται να ταμπουρωθεί κι όσο αντέξει. Πολύ χαμηλή η απόδοση του άσου, σε αντίθεση με το 2.10 του συνόλου τερμάτων 2-3, που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos