Στοίχημα: Με Γαλλία στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ

25 Αυγούστου 2023 16:12

Έπειτα από μια εβδομάδα πλούσια σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, το βλέμμα στρέφεται στα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά και φυσικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023 το οποίο ξεκινάει σήμερα Παρασκευή (25/08) και αναμένεται να χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις.

Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πάντα για το Μουντομπάσκετ 2023, με αναλύσεις, τα ρόστερ των ομάδων, το πρόγραμμα και φυσικά για προγνωστικά Μουντομπάσκετ 2023. Η σημερινή μας πρόταση έρχεται από τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και το σπουδαίο παιχνίδι Καναδάς - Γαλλία. 

1η Αγωνιστική στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, με τον Καναδά να αντιμετωπίζει τη Γαλλία στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου (16:30). Ο Καναδάς ταξίδεψε έχοντας το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του, έχει θέσει τον πήχη ψηλά για αυτό το Μουντομπάσκετ, έχοντας στις τάξεις του παίκτες παγκόσμιας κλάσης που αγωνίζονται στο NBA. Διαθέτει τρομερό επιθετικό ταλέντο, θέλει να δείξει κόντρα σε μια μεγάλη δύναμη με το "καλημέρα" τις δυνατότητες του. 

Από την πλευρά της η Γαλλία ταξίδεψε χωρίς το νούμερο 1 του φετινού ντραφτ, τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά, ωστόσο το ρόστερ της ξεχειλίζει από ποιότητα, προβάλλοντας ως το αντίπαλο δέος των ΗΠΑ. Στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας βρίσκεται ο Βενσάν Κολέ, η εμπειρία του οποίου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς τα περισσότερα μετάλλια των Γάλλων φέρουν την υπογραφή του. Πρόκειται σίγουρα για ένα αμφίρροπο παιχνίδι στην πρεμιέρα, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Η Γαλλία ωστόσο είναι πιο έμπειρη, έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε, με την απόδοση της νίκης της να βρίσκεται στο 1.82. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos