Στοίχημα: Παίρνει αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός

26 Αυγούστου 2023 11:28

Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου, με αμέτρητες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από κάθε πρωτάθλημα του πλανήτη και φυσικά δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023, με την Εθνική Ελλάδας να κάνει πρεμιέρα σήμερα κόντρα στην Ιορδανία.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την ελληνική Super League και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Βόλος, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για Ολυμπιακός Μεταγραφές

Στις 20:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με το "τριφύλλι" να δίνει το πρώτο του παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, το μυαλό όλων είναι στη ρεβάνς με την Μπράγκα την ερχόμενη Τρίτη, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 της Πορτογαλίας, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένονται πολλές αλλαγές από τον Γιοβάνοβιτς στο αποψινό παιχνίδι, δεν αποκλείεται να γίνει και σαρωτικό ροτέισον. 

Από την πλευρά του ο Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Λαμία εντός έδρας στην πρεμιέρα της Super League, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα, μέτρια η εμφάνιση της πρεμιέρας, έδειξε ότι δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με πέρσι. Όσο για το αποψινό ματς, ο Παναθηναϊκός είναι δικαιολογημένα το απόλυτο φαβορί, ακόμη και αν παραταχθεί με πολλές αλλαγές λόγω Μπράγκα. Περιμένουμε ότι το "τριφύλλι" μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα ψυχολογίας που χρειάζεται αλλά και να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, επιλογή μας το συνδυαστικό 1 & Under 3.5 σε απόδοση 1.91. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos