Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.95 στο ντέρμπι του "Βαγέκας"

28 Αυγούστου 2023 13:12

Από το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της Δευτέρας (28/08) ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ράγιο Βαγεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης για τη Λα Λίγκα.

Το Betarades.gr ποντάρει σε προγνωστικό με αξία για τον αγώνα που θα βρείτε παρακάτω. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για ΠΑΟΚ Μεταγραφές καθώς και για των μεγαλύτερων συλλόγων εντός και εκτός συνόρων με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Ράγιο Βαγεκάνο στη Λα Λίγκα, καθώς πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της, με 2-0 απέναντι στην Γρανάδα. Στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, είχε περάσει και από την Αλμερία, επικρατώντας με το ίδιο σκορ επί της τοπικής ομάδας. Εξαιρετική, πάντως, ήταν και η εντός έδρας συγκομιδή στο τελευταίο μέρος της προηγούμενης σεζόν, με τέσσερις νίκες και μια ήττα, με 1-2 από την Εσπανιόλ, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Έχει στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και στα έξι τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα. Μόνο σε δύο εξ αυτών, όμως, κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Η δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα δεν ήρθε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) στη Σεβίλλη με την Μπέτις. Αντίθετα, στην πρεμιέρα κέρδισε με 3-1 τη Γρανάδα, ενώ επικράτησε επί της Νουμάνθια και σε πρόσφατο φιλικό ματς με 2-0. Στις τρεις τελευταίες επίσημες εκτός έδρας αναμετρήσεις της μετράει ισάριθμες ισοπαλίες, καθώς εκτός από αυτή με την Μπέτις, είχαν προηγηθεί αυτές με τις Εσπανιόλ (3-3) και Βιγιαρεάλ (2-2). Έχει πετύχει γκολ στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες για τη Λα Λίγκα. Μόνο σε έναν από αυτούς, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.  

Έχει πολύ καλή παράδοση με τη Ράγιο Βαγεκάνο η Ατλέτικο Μαδρίτης, καλύτερες μονάδες στο ρόστερ της και μπορεί να σκοράρει στο τοπικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, έχουν ψυχολογία, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα και πετυχαίνουν γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Δευτέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos