Στοίχημα: Combo - "φωτιά" 2.25 στο ΟΑΚΑ

29 Αυγούστου 2023 12:44

Λαμπερό το σημερινό κουπόνι της Τρίτης (29/08), περιλαμβάνει αγώνες με τους οποίους μοιράζονται εισιτήρια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση, κόντρα στην Μπράγκα, στη ρεβάνς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Το Betarades.gr επέλεξε δυνατό προγνωστικό για τον αγώνα, που βλέπετε παρακάτω. Ενώ στο site μας θα βρείτε τις Άρης Μεταγραφές αλλά και όλων των μεγάλων συλλόγων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Βόλου, στην πρεμιέρα του - καθώς είχε αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο - στη Σούπερ Λιγκ προέρχεται ο Παναθηναϊκός. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-1 από την Μπράγκα στην Πορτογαλία, στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια νίκη, με 1-0 στην έδρα του και μια ήττα με 2-1 στη Γαλλία, όπου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, ήταν ο απολογισμός του στα ματς της προηγούμενης φάσης με τη Μαρσέιγ. Είναι αήττητος στα τρία τελευταία εντός, με δυο νίκες και μια ισοπαλία, το 2-2 με τη Ντνίπρο. Στα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς του, σκόραραν και οι δύο ομάδες. 

Αναβλήθηκε το παιχνίδι του πορτογαλικού πρωταθλήματος με τη Μορεϊρένσε για την Μπράγκα, προκειμένου να προετοιμαστεί απερίσπαστη για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Πήρε τη νίκη στο πρώτο ματς, όχι, όμως, και διαφορά ασφαλείας στο σκορ. Έχει σημειώσει δέκα γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο, δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η επικράτηση με 3-0 επί της Μπάτσκα Τόπολα. Ακόμη, έχει σκοράρει αλλά και έχει δεχτεί γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της.

Με την συμπαράσταση των οπαδών του ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ χρειάζεται να σκοράρει, απέναντι στην Μπράγκα που έχει, επίσης, εύκολο το γκολ. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με ρυθμό και ευκαιρίες, επιλογή μας είναι το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.25. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos