Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στο "Γ. Καραϊσκάκης"

24 Σεπτεμβρίου 2023 12:38

Για ακόμη μια Κυριακή το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αμέτρητες αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον απ' όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Σπουδαία ματς διεξάγονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και φυσικά στην ελληνική Super League, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα τέσσερα παιχνίδια. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Κηφισιά, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Στις 17:00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στην άκρη την ήττα από τη Φράιμπουργκ με 3-2 εντός έδρας στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League θέλει να αφήσει ο Ολυμπιακός. Ένα άδικο αποτέλεσμα για τους "ερυθρόλευκους", που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τα λάθη της γερμανικής ομάδας. Στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα, εκεί την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ΑΕΚ στην "OPAP Arena", είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Πανσερραϊκό (2-0), Ατρόμητο (4-0) και Λαμία (4-0). 

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τρελό ρυθμό και οκτώ γκολ, η Κηφισιά κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (4-4) από τον Πανσερραϊκό, σε ένα ματς που βρέθηκε ακόμη και με 3-0 πίσω στο σκορ. Έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών, προηγήθηκε η νίκη επί του Ατρόμητου (2-1) και οι ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) και ΠΑΟΚ (2-1), το Over επιβεβαιώθηκε και στα τέσσερα πρώτα ματς πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Φράιμπουργκ, που ήταν και η πρώτη στη σεζόν, είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, κόντρα στην Κηφισιά που δεν δείχνει ικανή να του βάλει δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι δέχονται εύκολα φάσεις και πολλά γκολ, περιμένουμε ότι το σκορ θα πάει ψηλά στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θα κρατήσουμε το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.95. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos