Στοίχημα: Πληρώνει στο 2.40 η στήριξη στον Παναθηναϊκό

25 Σεπτεμβρίου 2023 16:00

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε σημαντικές αναμετρήσεις απ' όλα τα πρωταθλήματα, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι αμέτρητες.

Φυσικά το βλέμμα στρέφεται απόψε στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, από το οποίο το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία και ενώ στο betshop μπορείτε να το βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων. 

Στις 21:00 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι που ολοκληρώνει την 5η αγωνιστική της Super League. Το "τριφύλλι" έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία, καθώς την περασμένη Πέμπτη πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Europa League. Ήταν η τρίτη σερί νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 3X3 στα πρώτα παιχνίδια του. 

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχεται στο σημερινό ντέρμπι και η ΑΕΚ, καθώς κατάφερε να πετύχει την περασμένη Πέμπτη μια ιστορική νίκη με 3-2 επί της Μπράιτον, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (1-1) στο πρωτάθλημα, όπου έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, ο Παναθηναϊκός είναι πιο άνετος βαθμολογικά μετά το 3Χ3 στο πρωτάθλημα, είναι ισορροπημένη ομάδα, παίζει εντός έδρας και εκεί συνήθως παίρνει αυτό που θέλει. Η ΑΕΚ έχει διακυμάνσεις στην απόδοση της, δέχεται πάντα γκολ, σήμερα έχει μεγαλύτερη πίεση απ' τον αντίπαλο. Θα στηρίξουμε το "τριφύλλι" και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.40.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos