Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Over στο Τορίνο

26 Σεπτεμβρίου 2023 12:19

Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης, με εμβόλιμη αγωνιστική σε Primera Division, Serie A και Ligue 1, αλλά και σπουδαία παιχνίδια για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το ιταλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Γιουβέντους - Λέτσε, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά στοιχήματος, μαζί με τις υπόλοιπες hot προτάσεις της ημέρας. 

6η αγωνιστική στη Serie A με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Λέτσε στις 21:45. Άμεση αντίδραση μετά τον διασυρμό από τη Σασουόλο με 4-2 εκτός έδρας αναζητά η Γιουβέντους, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει συγκεντρώσει δέκα βαθμούς, έχοντας απολογισμό 3-1-1. 

Από την πλευρά της η Λέτσε παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών και θα προσπαθήσει απόψε να δώσει συνέχεια σε αυτό το θετικό σερί. Έρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα, είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Σαλερνιτάνα (2-0) και Λάτσιο (2-1) και οι ισοπαλίες με Φιορεντίνα (2-2) και Μόντσα (1-1). Η Λέτσε είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι και δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος για τη Γιουβέντους, που δεν έχει περιθώρια λάθους μετά τη βαριά ήττα από τη Σασουόλο. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι στο Τορίνο, με καλό ρυθμό και γκολ, θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos