Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.97 στην Καισαριανή

27 Σεπτεμβρίου 2023 17:28

Θυμίζει Σαββατοκύριακο το κουπόνι της Τετάρτης (27/09) με το πλήθος αγώνων που περιλαμβάνει. Θα βρείτε σε ελκυστικές αποδόσεις τα ματς της ημέρας στην bwin.

Το Betarades.gr ξεχώρισε επιλογή από την εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι Κηφισιά - Λαμία, που βλέπετε παρακάτω.

 

Από ήττα εκτός έδρας με 4-0 κόντρα στον Ολυμπιακό έρχεται η Κηφισιά για τη Σούπερ Λιγκ. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που έχασε τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Εξαίρεση η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό με το "χορταστικό" 4-4 και τη νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου. Στην κατηγορία, είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal.

Η Λαμία έχασε με 2-0 από τον Πανσερραϊκό μακριά από το γήπεδό της πιο πρόσφατα. Ήταν η δεύτερη ήττα της στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, προηγουμένως είχε φέρει 2-2 με τον ΟΦΗ εντός, και νωρίτερα είχε ηττηθεί με 4-0 από τον Ολυμπιακό εκτός. Το ρεκόρ της είναι 1-2-2 τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Οι τρεις από τις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έληξαν με Over 2.5.

Αντιμετωπίζει αμυντικά θέματα η Κηφισιά και δέχεται εύκολα γκολ. Από κακή εμφάνιση έρχεται η Λαμία και είναι σε θέση να βγάλει αντίδραση. Αναμένουμε παιχνίδι με τέρματα και θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.97.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos