Στοίχημα: Ασιατικό "φωτιά" με φόντο την κορυφή της Λα Λίγκα

30 Σεπτεμβρίου 2023 12:38

Πλούσιο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (30/09), με τις επιλογές για στοίχημα να είναι πολλές. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας θα τα βρείτε στην interwetten με ελκυστικές αποδόσεις.

Τo Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Τζιρόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.

Εντυπωσιακή η μέχρι τώρα πορεία της Τζιρόνα, που έχει σημειώσει έξι σερί νίκες στη Λα Λίγκα, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Βιγιαρεάλ (1-2). Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η ισοπαλία της (1-1) με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα έξι από τα οκτώ τελευταία ματς, με πιο πρόσφατο το 5-3 επί της Μαγιόρκα. Πετυχαίνει εύκολα γκολ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, πίσω από την Μπαρτσελόνα (19), με 18 σε εφτά παιχνίδια. Δεν τα πάει το ίδιο καλά στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί έξι τέρματα στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της. 

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 2-0 επί της Λας Πάλμας. Αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο, μετά την ήττα της (3-1) στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είχε νικήσει με 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου. Κέρδισε στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μακριά από το γήπεδό της, με πιο πρόσφατη νίκη το 1-0 επί της Θέλτα. Ακόμη, έχει σκοράρει στους πέντε από τους έξι τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα, ενώ δεν τα κατάφερε στην ήττα (1-0) από τη Βαλένθια. Έχει δεχτεί γκολ, όμως, στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. 

Αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη στη Λα Λίγκα η Τζιρόνα, που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και σκοράρει με ευκολία. Μπορεί να εκμεταλλευτεί και τις αδυναμίες που εμφανίζει στην άμυνα η ποιοτική Ρεάλ Μαδρίτης. Περιμένουμε να γίνει παιχνίδι με ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και γκολ. Θα επιλέξουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos