Στοίχημα: Διπλασιασμός με combo στη Βαρκελώνη

29 Σεπτεμβρίου 2023 17:39

Δίνει αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/09) με δράση να υπάρχει σε εμπορικές διοργανώσεις.

Με επίσκεψη στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε και για βαθμολογίες πρωταθλημάτων. Το προγνωστικό που ξεχωρίζει σήμερα έρχεται από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη.

Από "γκέλα" προέρχεται η Μπαρτσελόνα, που αναδείχτηκε ισόπαλη (2-2) με τη Μαγιόρκα. Είχαν προηγηθεί έξι συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατες αυτές επί των Θέλτα (3-2) και Μπέτις (5-0) για τη Λα Λίγκα και της Αντβέρπ (5-0) για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαθέτει, μαζί με τη Χιρόνα, την καλύτερη επίθεση του ισπανικού πρωταθλήματος με 18 γκολ σε εφτά αγωνιστικές, ενώ έχει σημειώσει δέκα στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Αντίθετα, δεν τα πάει το ίδιο καλά και σε ό,τι αφορά την ανασταλτική λειτουργία της. Συγκεκριμένα, δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. 

Τη δεύτερη της νίκη στη Λα Λίγκα σημείωσε η Σεβίλλη, που συνέτριψε με 5-1 την Αλμερία. Είχε επικρατήσει με 1-0 και επί της Λας Πάλμας, ενώ έχει ακόμη τρεις ήττες και μια ισοπαλία, το 0-0 με την Οσασούνα. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε Ισπανία και Ευρώπη, που δεν κατάφερε να σκοράρει. Μόλις σε δύο από τους προαναφερθέντες αγώνες, όμως, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν. Δεν τα πάει καλά μακριά από την έδρα της, με απολογισμό μια νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της στη Λα Λίγκα.

Είναι λογικό να θεωρείται απόλυτο φαβορί η Μπαρτσελόνα, που σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, αντιμετωπίζει, όμως, προβλήματα στην άμυνα. Πέτυχε πέντε γκολ στο τελευταίο της παιχνίδι η Σεβίλλη και μπορεί να τα καταφέρει και στη Βαρκελώνη. Θα ποντάρουμε στη συνδυαστική επιλογή goal/goal & over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos