Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο Ηράκλειο

02 Οκτωβρίου 2023 15:37

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (02/10), με δράση στη Super League αλλά και σε Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση ΟΦΗ - ΑΕΚ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Ακολουθεί ευρωπαϊκή εβδομάδα με σπουδαίες αναμετρήσεις και έντονο ενδιαφέρον για το πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ευρωπαϊκές "μάχες" των ελληνικών ομάδων. 

Στις 20:00 στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Super League. Ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ. Ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητος, μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών έχει απολογισμό 2-3-1 και βρίσκεται στην 6η θέση. 

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ, που επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου. Είχε προηγηθεί η νίκη με 2-1 στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης", παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών, έχοντας απολογισμό 3-2-0. Δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο η Ένωση στην Κρήτη, ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, τα παιχνίδια του έχουν ρυθμό και γκολ, έχει σκοράρει στα 5/6 φετινά ματς στο πρωτάθλημα. Μπορεί να συμβάλει στο να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά τέρματα, τη στιγμή που το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε και στα πέντε φετινά ματς της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.27.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos