Στοίχημα: Με την ποιότητα της Άρσεναλ στο 2.12

03 Οκτωβρίου 2023 11:49

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση με τη δεύτερη αγωνιστικών των ομίλων και το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα Τρίτη (03/10) σπουδαίες αναμετρήσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικά ποδοσφαίρου από το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι Λανς - Άρσεναλ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. 

Στις 22:00 η Λανς υποδέχεται την Άρσεναλ στο "Bollaert-Delelis" για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γάλλοι έρχονται με καλή ψυχολογία στο αποψινό ματς, καθώς κέρδισαν τα δύο τελευταία παιχνίδια τους κόντρα σε Τουλούζ (2-1) και Στρασμπούρ (0-1) για τη Ligue 1 Γαλλίας, όπου μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και στη 15η θέση. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε όρθια στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σεβίλλη. 

Σε τρομακτική φόρμα η Άρσεναλ διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας της Μπόρνμουθ στο τελευταίο παιχνίδι της στην Premier league, ήταν η πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, παραμένει μέχρι στιγμής αήττητη στη σεζόν. Φιγουράρει στην 3η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος και στο -1 από την κορυφή, στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της, καθώς επικράτησε εύκολα με 4-0 της Αϊντχόφεν. Οι "κανονιέρηδες" είναι δικαιολογημένα του φαβορί του ομίλου, βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και περιμένουμε ότι θα επιβεβαιώσουν απόψε την αγωνιστική τους ανωτερότητα. Θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το Άρσεναλ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.12. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos