Ολα ξεκίνησαν χθες όταν σε υπό κατασκευή σπίτι της μιας οικογένειας τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός. Σήμερα άτομα με καλάσνικοφ πήγαν στα Βορίζια και άρχισαν να πυροβολούν.
Οι ως τώρα πληροφορίες μιλούν για τρεις νεκρούς και 15 τραυματίες. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν επιβεβειωθεί δύο θάνατοι, μιας γυναίκας και ενός άνδρα.
{https://exchange.glomex.com/video/v-ddxb2rcwkf49?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
{https://exchange.glomex.com/video/v-ddxau3j89ou9?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα έχασε τη ζωής καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς από το φόβο της όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.
Πώς ξεκίνησε η βεντέτα
Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής μετά από έκρηξη βόμβας σε υπό κατασκευή σπίτι της μίας οικογένειας. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο σήμερα το πρωί μέλη της οικογένειας στην οποία ανήκει το σπίτι πήγαν στο χωριό για αντίποινα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο χωριό επικράτησε πολεμικό σκηνικό καθώς έπεσαν βροχή οι πυροβολισμοί. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 νεκρούς, αλλά και τραυματίες, τους οποίους μεταφέρουν με αγροτικά σε κέντρα υγείας και νοσοκομεία.
Στο χωριό έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης.
Η βόμβα στο σπίτι που προκάλεσε τα αντίποινα
Ολα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Παρασκευής (31.10.2025) αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε υπό κατασκευή σπίτι στην περιοχή Βορίζια του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εκκωφαντικός θόρυβος που ακούστηκε προκάλεσε αναστάτωση, ωστόσο από την έκρηξη, ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές στην υπό κατασκευή οικία στην οποία είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες του ΑΤ Φαιστού και πυροτεχνουργοί. Σήμερα στον χώρο πραγματοποιήθηκε αυτοψία και από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.






Μέλος του μητρώου