×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Αγριεύει» την Κυριακή ο καιρός σε όλη τη χώρα

06 Απριλίου 2013 17:55

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι που θα φτάσουν τα 9 Μποφόρ προβλέπει για αύριο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Ειδικότερα, για αύριο ισχυρές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας προβλέπονται αύριο Κυριακή (07-04-2013) κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια.

Οι θυελλώδεις άνεμοι 8 τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν αρχικά στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και από το απόγευμα στα δυτικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από και από τα βόρεια 5 με 7 βαθμούς κελσίου, η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως τη Δευτέρα.

Τη Δευτέρα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν αλλά τις πρωινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι 6-8 μποφόρ θα επικρατήσουν σταδιακά στη χώρα και μόνο στα νότια θα διατηρηθούν δυτικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos