×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα

28 Απριλίου 2013 18:16

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα πραγματοποιούν το απόγευμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας έτσι στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που αναμένεται

να ψηφιστεί σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής. Κλειστός είναι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, για λόγους ασφαλείας ενόψει της συγκέντρωσης των συνδικάτων. Οι συρμοί θα περνούν από το Σύνταγμα χωρίς να πραγματοποιοούν στάση.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που προκαλούνται στα συνδικάτα λόγω των διατάξεων που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο. Η ΑΔΕΔΥ διαφωνεί με τις απολύσεις στο Δημόσιο καθώς επίσης και με τον τρόπο που η κυβέρνηση προτίθεται να λειτουργήσουν τα πειθαρχικά συμβούλια.

Η ΓΣΕΕ έχει ξεκινήσει την διαδικασία διαπραγμάτευσης της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Εργασίας. Η ΟΤΟΕ αντιδρά λόγω των συγχωνεύσεων των τραπεζών και ήδη έχει εξαγγείλει απεργιακή κινητοποίηση για την ερχόμενη εβδομάδα.

Αλλά και η ΟΛΜΕ αντιδρά, εξαιτίας της αύξησης του ωραρίου των καθηγητών κατά δύο ώρες και μάλιστα προειδοποιεί με κινητοποιήσεις εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos