×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Καυγάδισαν και την πάτησε με το αυτοκίνητο

30 Απριλίου 2013 11:15

Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς ενός 43χρονου με μία 55χρονη γυναίκα στις 03.10 τα ξημερώματα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά.

Ο 43χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν σε κατάσταση μέθης, μετά από επεισόδιο με την 55χρονη σύντροφό του, την πάτησε με το αυτοκίνητο της με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Το περιστατικό συνέβη έξω απο το σπίτι της γυναίκας, ο δράστης συνελήφθη και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για αναθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο 43χρονος έπινε στο σπίτι τους με τον γιο της 55χρονης από προηγούμενο γάμο και κάποια στιγμή, τον πήγε στο δικό του σπίτι, με το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Μετά από λίγο, όπως είπε στους αστυνομικούς ο γιος του θύματος, χτύπησε το τηλέφωνο του και όταν το σήκωσε άκουσε την μητέρα του σε κατάσταση πανικού.

Ο γιος έτρεξε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του κάτω απο τις ρόδες του αυτοκινήτου της και τον 43χρονο σε μικρή απόσταση από αυτό.

Γείτονες που είχαν ακούσει τον καυγά είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία και ο 43χρονος συνελήφθη, ενώ όπως είπαν οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί.

Ερευνα για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos