300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κρατείται στην Αντιτρομοκρατική ο Χρήστος Παππάς (&video)

29 Σεπτεμβρίου 2013 17:18
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κρατείται στην Αντιτρομοκρατική ο Χρήστος Παππάς (&video)

test2

test2

Εισερχόμενος στη ΓΑΔΑ φώναζε μεταξύ άλλων: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει». Προθεσμία για να απολογηθούν την

Τρίτη έλαβαν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Η. Κασιδιάρης, Η. Παναγιώταρος, Ι. Λαγός και Ν. Μίχος, που οδηγήθηκαν χθες το βράδυ στον ανακριτή, αρμόδιο για υποθέσεις διαφθοράς. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και ανά περίπτωση για παράνομη οπλοκατοχή. Για τηλεφώνημα Λαγού στον Μιχαλολιάκο μισή ώρα μετά το φόνο Φύσσα κάνουν λόγο πληροφορίες.

(Photo: Αρχείου)

Κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά την σύλληψή του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος προσήλθε πριν από λίγη ώρα στη ΓΑΔΑ.

Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς αναζητείτο για περίπου 24 ώρες από την αστυνομία, καθώς υπήρχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκε και ο Χρήστος Παππάς. «Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω!», φώναξε στα τηλεοπτικά συνεργεία, τη στιγμή που εισερχόταν στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία για 24 περίπου ώρες.

«Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει», δήλωσε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί.

Ο βουλευτής έκανε ακόμα λόγο για πολιτικές διώξεις και είπε στους δημοσιογράφους, «Είμαι απολύτως ελεύθερος».

Κατά την είσοδο του φάνηκε να χαιρετά με χιτλερικό χαιρετισμό.

Με τη σύλληψή του κλείνει ο κύκλος των συλλήψεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και τριών βουλευτών του κόμματος –Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγού και Ηλία Παναγιώταρου– προχώρησαν, καταφέροντας ισχυρό πλήγμα στη δράση του νεοναζιστικού μορφώματος.

Οι συλλήψεις έγιναν με την κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, όπως προκύπτει από το πόρισμα-φωτιά του αντεισαγγελέα κ. Χαρ. Βουρλιώτη, που αναφέρεται σε δέκα δολοφονίες και απόπειρες. Σύμφωνα με το πόρισμα, ο κ. Μιχαλολιάκος είχε την απόλυτη ευθύνη για την οργάνωση και τον συντονισμό της παραστρατιωτικής δράσης της και ρόλο υπαρχηγού είχε ο βουλευτής Χρήστος Παππάς, ο οποίος μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι διέφευγε της σύλληψης. Αν παραμείνει ασύλληπτος στο επόμενο εικοσιτετράωρο, οπότε και λήγει το αυτόφωρο, για να εκδοθεί ένταλμα θα πρέπει να ζητηθεί απο τη Βουλή η άρση της ασυλίας του.

Η οργάνωση περιγράφεται ως «δομημένη» με αυστηρή ιεραρχία και απόλυτη πειθαρχία στους στόχους και την έκνομη δράση της. Ολες οι επιθέσεις ήταν σε γνώση του «σκληρού πυρήνα» της, στον οποίο μετείχαν και οι βουλευτές κ. Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος και Λαγός. Η ηγεσία είχε άμεσα επαφή με τους κατά τόπους «πυρηνάρχες» –όπως ο κ. Γ. Πατέλης, που επίσης συνελήφθη– ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε το ίδιο βράδυ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και αποφάσισε να αποκρυβεί η σχέση του δράστη Γ. Ρουπακιά με τη Χρυσή Αυγή.

Συνολικά απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος περισσοτέρων από 30 ατόμων, ανάμεσά τους και δύο αστυνομικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του κ. Μιχαλολιάκου βρέθηκαν τρία όπλα. Σε πολιτικό επίπεδο και ως απάντηση στα σενάρια εκλογών στην περίπτωση παραίτησης των βουλευτών της Χ.Α., ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε χθες: «Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές».

Τηλεφώνημα Λαγού στον Μιχαλολιάκο μισή ώρα μετά το φόνο Φύσσα, σύμφωνα με πληροφορίες

Τηλεφώνημα στο Νίκο Μιχαλολιάκο, φέρεται να έκανε ο Γιάννης Λαγός μέσα σε μισή ώρα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί φέρονται να συνομίλησαν το βράδυ της δολοφονίας με τον αρχηγό της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η ανθυπαστυνόμος που συνελήφθη φέρεται να παρέπεμπε στη ΧΑ τους καταστηματάρχες που έκαναν παράπονα στην αστυνομία σχετικά με μετανάστες.

www.kathimerini.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Τα πέντε άτομα με τα οποία συν...
Σε Αττική και περιφέρεια οι έρ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

chora banner 300x250

cavo doro 22

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: 9θέσιο ταξί σε… «ρόλο» αίθουσας αναμονής αεροδρομίου για τουρίστες!

Πάρος: 9θέσιο ταξί σε… «ρόλο» αίθου...

24 Ιουνίου 2025
Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε  καταστήματα στην Πάρο

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις...

23 Ιουνίου 2025
Κίμωλος: Ένα σινεμά διαφορετικό από όλα τα άλλα (βίντεο)

Κίμωλος: Ένα σινεμά διαφορετικό από...

22 Ιουνίου 2025

Τελευταία Νέα

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά στον Λαγκαδά - Πύρινο μέτωπο στον Προφήτη (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά στον Λαγκ...

28 Ιουνίου 2025
Ελασσόνα: Κτηνοτρόφος πέθανε από αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό, μολύνθηκε από τσιμπούρι

Ελασσόνα: Κτηνοτρόφος πέθανε από αι...

28 Ιουνίου 2025
Aegeanball Festival 2025: Το μπασκετικό θέαμα απογειώνεται στη Σύρο (βίντεο)

Aegeanball Festival 2025: Το μπασκε...

27 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ