×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ξανανοίγουν φάκελοι εξαφανισμένων παιδιών - Τα στοιχεία

21 Οκτωβρίου 2013 09:54

Μετά την υπόθεση της μικρής «Μαρίας» που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης, οι αστυνομικοί ξανανοίγουν τους φακέλους οκτώ εξαφανισμένων παιδιών απ' όλο τον κόσμο, που μοιάζουν με την μικρή «Μαρία».

Η μικρή Φιόνα (φωτογραφία) εξαφανίστηκε πριν από πέντε μήνες, στις 12 Μαΐου 2013, από πάρκο της Γαλλίας. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι με ξανθά μαλλιά, ύψους περίπου 1,10 μέτρα και τη στιγμή της εξαφάνισής της φορούσε μία μαύρη φόρμα με το λογότυπο της γνωστής γατούλας «Hello Kitty» και μαύρα σπορτέξ, καθώς και μία χρυσή αλυσίδα στο λαιμό της, όπως είχε αναφέρει η αστυνομία.

Ο συναγερμός σήμανε στην αστυνομία το απόγευμα εκείνης της ημέρας από τη μητέρα του κοριτσιού που βρισκόταν στο πάρκο μαζί με το δεύτερο παιδί της, ηλικίας δύο ετών. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, αποσπάστηκε για μία στιγμή η προσοχή της μητέρας και έχασε τα ίχνη της κόρης της. Λίγους μήνες αργότερα νέα στοιχεία κάνουν λόγο για δολοφονία του παιδιού από τους γονεις του.

Η Gabriela Franco εθεάθη τελευταία φορά στις 8 Ιανουαρίου 2009 στο Άβερσβιλ της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Φέρεται να βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της και έναν ακόμη ενήλικο άνδρα. Πιθανότατα ταξίδεψαν προς το Μεξικό με μία πράσινη Chevrolet Caviler του 1996 με πινακίδες της Βόρειας Καρολίνας. Οταν εξαφανίστηκε ήταν ενός έτους.

Η Gabrielle Dahm εξαφανίστηκε στις 2 Αυγούστου 2010 από το Λοντερντέιλ των ΗΠΑ. Φέρεται να έχει απαχθει από τη μητέρα της, Leslie Delbecq, τη γιαγιά της Jeanine De Riddere και τον παππού της. Για τα άτομα αυτά έχει εκδοθεί ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης από τον Ιούνιο του 2011.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα .

Η μικρή γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2008 και το προσωνύμιό της μικρή είναι «Γκάμπι». Είχε ανοιχτά καστανά μαλλιά και μπλε μάτια.

Η Dominika Gadjarova από την Πολωνία εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου 2011, σε ηλικία 3 ετών τότε, μαζί με το αδελφάκι της Μάρτιν, 6 ετών.

Η Dominika γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 2007 στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, έχει ξανθά μαλλιά και ανοιχτά καστανά μάτια. Εξαφανίστηκε μαζί με το μεγαλύτερο αδελφό της και πιθανότατα απήχθησαν από τον πατέρα τους Andrej Gajdar. Εκτιμάται ότι έχουν πετάξει για τις ΗΠΑ από τη Σλοβακία, αν και έχει κατα καιρούς ειπωθεί ότι εθεάθησαν στην Ονδούρα, το Λονδίνο και την Ολλανδία.

Η Lisa Irwin εξαφανίστηκε μία νύχτα του Οκτωβρίου του 2011 σε ηλικία 11 μηνών από το σπίτι της στο Κάνσας των ΗΠΑ. Η αστυνομία ερευνά τώρα την υπόθεση της εξαφάνισής της με μία φωτογραφία όπως θα ήταν τώρα, δηλαδή 3 ετών.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos