Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν οι δύο άντρες στο Μεσολόγγι

04 Ιανουαρίου 2016 15:48

Νεκροί βρέθηκαν οι δυο νεαροί που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Πεντάλοφο Μεσολογγίου μέσα στο αυτοκίνητο σε χαντάκι στην περιοχή της Κατοχής.


 

Στο σημείο που τελικά ήταν εμφανές και δίπλα στο δρόμο έσπευσαν διασώστες. Το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο μέσα σε αρδευτικό αύλακα βάθους τουλάχιστον δύο μέτρων λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πλέον οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα και ότι το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια έπεσε στο χαντάκι.

Στο σημείο έφτασαν οι συγγενείς και οι οικογένειες των νεαρών, συντετριμμένοι από την εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις σορούς θα γίνει η πρώτη μακροσκοπική εξέταση και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 40χρονου και του 35χρονου.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ολοκληρώσουν το έργο τους οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, οι αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν νέες έρευνες στην περιοχή.

Οι δύο άνδρες 35 και 40 ετών διασκέδαζαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ιωάννη Κορδώση και του Βασίλη Γρατσάνη είχαν ξεκινήσει και πάλι σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, του Αστακού και του Μεσολογγίου.

Στις σημερινές επιχειρήσεις συμμετείχε και ελικόπτερο της Αστυνομίας, αφού οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τις έρευνες από αέρος.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos